top of page

Danke Jürgen!

Det kom som et sjokk, og helt ut av det blå. Jürgen Klopp gir seg som manager i Liverpool etter denne sesongen!


The normal one!

Han kalte seg "The normal one" når han i 2015 kom inn som manager i Liverpool. I ettertid ser vi at han var alt annet enn normal, han har vunnet alt som kan vinnes av pokaler med unntak av Europaligaen. Den bøtta skal hentes 22. mai i Dublin!


Samtidig har han sine ord i behold når han kaller seg "The normal one" Han er og har vært en av oss supportere. Rett og slett vært en helt vanlig person, en fyr du gjerne skulle hatt som kamerat og en fyr du hadde hatt det ganske artig med over en øl eller to.

– Jeg elsker absolutt alt ved denne klubben, jeg elsker alt ved byen, jeg elsker alt ved supporterne våre, jeg elsker laget, jeg elsker staben. Jeg elsker alt. Jürgen Klopp

Denne sesongen kan altså ende med 4 trofeer, og det gjeveste av dem er Premier League. Klopp har tatt oss tilbake til der vi hører hjemme, i toppen av Premier league og han har erobret Europa. Hva mer kunne vi drømme om?


Tusen takk Jûrgen! Du kom, du ba oss om å tro, og du leverte.T-skjorte bonanza

Nettet og supportersjapper flommer over av t-skjorter med Klopp på brystet, nå om dagen. Vi gjorde et lite søk og fant mer enn 50 varianter fra forskjellige tilbydere. Vi har selvfølgelig ikke vært noe dårligere, så vi har også laget vår variant.


T-skjorten er ikke på lager, den er ikke en gang produsert. Vi må vente med å produsere t-skjorten til vi vet om også trofeet fra Europaligaen må trykkes på. Vi vil jo at du skal få hele skryte lista på brystkassa! 

 

Førsteopplaget av t-skjorten produseres i et begrenset opplag. og ved å legge inn en forhåndsordre nå så er du sikret riktig størrelse. 

 

Finalen i Europa ligaen spilles 22. mai, og vi håper at det må legges inn litt mer tekst på t-skjorten i etterkant av det. Ryker vi ut før finalen så blir det levering tidligere!


T-skjorten er i meget god kvalitet, unisex, 100% forhånds krympet bomull, 160 g/m,²med bånd i krage med elastan.


Klopp til Gjøvik?

Jepp, vi har en våt drøm om å få Jürgen til Gjøvik og Liverpoolfestivalen. Det er selvfølgelig vanskelig, men det er ikke umulig. Alle vil ha en bit av gutten når han etter hvert pakker ned treningsdressen fra LFC. Vi jobber seriøst med dette men vet ikke om vi lykkes med å friste han til å ta turen.


Men hvorfor ikke ta en tur til Gjøvik i begynnelsen av august Jûrgen? Da har du hatt litt ferie og fått ladet opp til å ta i mot hyllesten fra skandinaviske supportere som har stått last og brast med deg i nesten 9 år. Kom igjen Jürgen, kom til Gjøvik!99 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page