top of page

Disse skal på Liverpoolfestivalen #5

Vi fortsetter serien av artikler med supportere som har kjøpt festivalpass og som nesten ikke kan vente på at august 2021 skal komme. I dag presenterer vi en sterk trio med Livergirls!

Det er egentlig ingen nyhet og ihvertfall ingen sensasjon at jenter liker fotball og at svært mange jenter liker Liverpool. Blant de som allerede har kjøpt festivalpass så er ca 30% jenter, eller Livergirls som de gjerne liker å bli kalt! I denne artikkelen har vi snakket med Oda fra festivalbyen Gjøvik, Maria fra Nodeland og Caroline som bor i Brattvåg!


Oda Solheim Hammerstad, 35 år, Gjøvik. Medlem av Liverpoolsupportere Gjøvik

Hvorfor skal du på Liverpoolfestivalen neste år?

Jeg er nærmest programforpliktet til å delta på festivalen, som gift med en ekte blodfan. Jeg har Liverpool i mitt hjerte, og snart forstår jeg vel også forskjellen på gult og rødt kort. Også elsker jeg festivallivet - så dette passer meg utmerket!


Reiser du alene?

Jeg deltar sammen med mannen min, Knut Robert. Han måtte ikke ha meg med altså, han ville det selv. 

Hva gleder du deg mest til?

Jeg gleder meg til å tulle, tøyse og skravle med glade festivaldeltakere, kanskje ta en liten sang eller to. Jeg ser frem til det sosiale med å møte alle folka, det er et hardt år for oss supersosiale.

Jeg har Liverpool i mitt hjerte, og snart forstår jeg vel også forskjellen på gult og rødt kort.

Hva er årsaken til at du ble Liverpool-supporter, når ble du det  og hvem er din favorittspiller gjennom alle tider?  Jeg har alltid vært en stor Beatlesfan. Når man er Beatlesfan så kan man jo enkelt og greit ikke like noen andre klubber enn Liverpool FC. I tillegg så er jeg stor fan av Frode Øverli. Det er noe med den Liverpoolske sjela som appellerer til meg. Jeg visste at jeg ikke kunne noe om fotball, men da klassen delte seg i ManU supportere og LFC-supportere en gang før puberteten, så visste jeg hva som var det eneste rette. Supporter blei jeg vel i 2013 da mannen sa at "nå skal vi til Liverpool, og du må melde deg inn i klubben hvis du skal få billett til kampen". Favorittspiller må jo være Gerrard. 


Hvilke tre Liverpool-legender vil du aller helst møte?

Gerrard på første, uten tvil. Jerzy Dudek, og Mohammed Salah. Jeg tror det hadde blitt en bra fest. 

Hvordan/hvor skal du bo når du er på Gjøvik?

Vi skal bo hjemme hos oss selv, Gjøvikensere som vi er.

Hva er ditt beste Liverpool minne?

Det må være første turen til Anfield i september 2013. Det var stort. Jeg trodde ikke at det var så stas før jeg var der. Liverpool vant mot ManU, etter at Gerrard bare var 4 meter fra meg og klinka til på en corner, og Sturridge fullførte på forbilledlig vis. Starstruck. Gerrard og jeg går way back. 

Hvordan er det lokale supportermiljøet der du bor? Møtes dere til kamper osv? Supportermiljøet vil jeg si er skikkelig trivelig! Jeg som ikke har peiling har blitt møtt med åpne armer, og en kledelig overbærenhet for min tilkortkommenhet. Jeg er like velkommen som alle de som har stålkontroll på everything ball. Folket møtes til kamper, og det er knalltrivelig hver gang. Blide og trivelige folk. Fellestur til Liverpool i januar var et høydepunkt uten sidestykke.


Maria Lango, 53 år, Nodeland. Medlem av Liverbirds Kristiansand

Hvorfor skal du på Liverpoolfestivalen neste år?

Ja hvorfor skal jeg ikke, når man er supporter til verdens beste lag ! Dette sa jeg til mannen att VI MÅ på . 


Reiser du alene?

Nei, tar med meg mannen da vi båda er fans.


Hva gleder du deg mest til?

Treffe alle flotte lfc fans, ha det gøy og bli kjent med de samme flotte folkene. Synge litt å bare ha det moro. 


Hva er årsaken til at du ble Liverpool-supporter, når ble du det  og hvem er din favorittspiller gjennom alle tider?

Det var Tipsextra sendingene hjemme i Sverige som gav meg intresset. 30 oktober 1976 Liverpool- Aston Villa.  Min stefar var villa fan, pga sin bror som heter Aston. Jeg fikk da se Kevin Keegan da var jeg solgt. Stor fan siden den dagen. Hvilke tre Liverpool-legender vil du aller helst møte?

Kevin Keegan så klart, Kenny Dalglish. Steven Gerrard ( blir nok vanskelig) så hvorfor ikke norske ... John Arne Riise. 


Hvordan/hvor skal du bo når du er på Gjøvik?

Vi bor på Quality  Hotel 


Hva er ditt beste Liverpool minne?

Min første reise  i 1989  4 nov hjemme mot Coventry. 


Hvordan er det lokale supportermiljøet der du bor? Møtes dere til kamper osv?

De er en herlig gjeng, som samles på All inn, vi synger og har god stemning. 

Vi møter opp når vi har mulighet. I disse korona tider har vi ikke vært der, men vil bli når det lar seg gjøre. 


Caroline G. Nogva, 28 år. Brattvåg

Hvorfor skal du på Liverpoolfestivalen neste år? Fordi det er alltid kjekt å treffe andre likesinnede og jeg elsker å reise :) Reiser du alene? Reiser la med pappa. Hva gleder du deg mest til? Gleder meg til og oppleve dette med verdens beste pappa og møte andre supportere. Er veldig spent på opplegget, men når det handler om Liverpool så blir det bra!! Hva er årsaken til at du ble Liverpool-supporter, når ble du det  og hvem er din favorittspiller gjennom alle tider? Det er nok fordi pappa alltid har sagt: Du kan heie på hvilket lag som helst, bare det er Liverpool, så jeg ble født Liverpoolsupporter :) Har alltid sett kamper la me pappa fra jeg var liten. Favorittspilleren min er Steven Gerrard :)


Hvilke tre Liverpool-legender vil du aller helst møte?

Steven Gerrard, Kevin Keegan og Kenny Dalglish Hvordan/hvor skal du bo når du er på Gjøvik? Quality hotell Strand Gjøvik Hva er ditt beste Liverpool minne? Å være på Anfield for første gang og se Liverpool vinne mot Manchester United var bare helt magisk! Hvordan er det lokale supportermiljøet der du bor? Møtes dere til kamper osv? Når jeg har anledning møter jeg gjerne andre supportere for å se kamp.251 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page