top of page

Få Early Birds festivalpass igjen!

Oppdatert: 5. okt. 2023

Festivalpassene til kr 990,00 har fått vinger og flyr unna. Det er nok derfor det heter early bird?


Gjør det billigere!

Hvis du har tenkt deg på Liverpoolfestivalen 1.-3. august neste år så begynner det å haste hvis du vil sikre deg festivalpass til kr 990,00. Det er i skrivende stund under få festivalpass igjen til denne prisen. Disse er i salg frem til 15. oktober eller så langt beholdningen rekker!Vi har valgt å samarbeide med Ticketmaster på salg av billetter til neste års festival. Det betyr at vi har sikret oss en profesjonell og fremoverlent samarbeidspartner. Det betyr også at du har større fleksibilitet rundt hvordan du vil betale for festivalpass og andre billetter til festivalen vår. Benytter du deg av Klarnas tjenester så kan du både utsette betaling og dele opp beløpet i flere deler. Du velger selv hvilken måte du ønsker å betale på når du kommer til betalingssiden på Ticketmaster!

Hvor er Gjøvik?

Gjøvik er Innlandets perle slik vi ser det. Fantastisk beliggenhet ved Mjøsa, Norges største innsjø. Erfaringsmessig så er været bra i begynnelsen av august (i følge festivalsjefen) Ta en titt på byen vår her.


Festivalområdet er på over 7 000 kvm og det ligger nede ved Mjøsa. Klikk her så finner du nøyaktig posisjon eller søk opp Liverbirds Norge på Google Maps.

Hvor kan du bo?

Skal du bo i byen under festivalen så kan du velge hotel, bobilparkering, Air BNB eller vandrehjem med festivalcamp. Alt i gangavstand fra sentrum og festivalområdet. Vi anbefaler deg å booke overnatting så snart som mulig. Du betaler ingenting når du bestiller. Her finner du steder du kan bo


Ofte stilte spørsmål

Vi har en egen side med svar på de spørsmålene vi får oftest. Ta gjerne turen innom og se om du får svar på det du lurte på. Finner du ikke svaret der så send gjerne en mail til info@liverpoolgjovik.no eller chat med oss!229 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page