top of page

Kjære alle røde fotballvenner i Skandinavia!

Vi har håpet, trodd og ventet i det lengste, men i dag må vi innse at Liverpoolfestivalen 2021 ikke blir en realitet.

Det har vært en tung dag for alle oss som har jobbet rundt, levd og åndet Liverpoolfestivalen, de siste to årene. I dag må vi innse at vi muligens ikke kan lage den festivalen vi ønsker å lage.


Vi har hele veien ønsket å lage en festival tuftet på fellesskap og begeistring rundt klubben vi elsker. Signalene fra myndighetene i Norge er positive når det gjelder gjenåpningen av landet, men det er for mange usikkerhetsmomenter og åpningen vi trenger kommer kanskje for sent!


Vi må også ta hensyn til de restriksjonene som våre utenlandske gjester og festivaldeltagere kan bli omfattet av ved innreise til Norge eller ved retur til hjemlandet sitt! Til sammen så er det litt for mange ting som må klaffe for at vi skal kunne lage en god festival!


Her finner du en side for Spørsmål og svar i forbindelse med utsettelsen

Skulle vi arrangert festivalen i august så kunne konsekvensen være at enkelte av de som har kjøpt festivalpass og billetter ikke ville fått være med på grunn av begrensningen som restriksjonene kan sette på antall deltagere. Krav om faste sitteplasser, bordservering og andre restriksjoner vil også gjøre det vanskelig å lage en god festivalVi applauderer hvordan myndigheter, helsevesen og selvfølgelig befolkningen ellers har taklet pandemien vi har stått oppe i siden mars i fjor. Liverpoolfestivalen er ikke viktigere enn smittevernet og vi har full forståelse for de restriksjonene vi omfattes av.


Ny festival i 2022

Liverpoolfestivalen 2022 vil bli arrangert på Gjøvik 28. – 30 juli. Dette betyr at det blir en hel ekstra dag med aktiviteter, fellesskap og kjærlighet til klubben og byen vi elsker.

Jamie Webster har allerede bekreftet at han kommer!

Vi er allerede i gang med å sikre oss alle legender, artister og andre som skulle vært en del av årets festival. Jamie Webster har allerede bekreftet at han kommer, det samme gjelder Det Betales. John Aldridge og David Fairclough er også klare i tillegg til at det også jobbes med andre navn som ikke har vært en del av årets line up.Har du kjøpt festivalpass?

Vi har lovet å refundere festivalpass og andre billetter hvis årets festival skulle bli utsatt. Det står vi selvfølgelig fortsatt for. Alle som har kjøpt festivalpass, billetter til Supportermiddag og Livergirls only vil motta mail fra oss i løpet av kort tid. Festivalpassene kan også videreføres til 2022!


Nå starter en ny reise!

Det er som sagt forferdelig trist å måtte kaste inn håndkledet nå på oppløpet til det vi trodde skulle bli årets happening, men samtidig så vet vi at den jobben vi har gjort gjennom de to siste årene vil bidra til at Liverpoolfestivalen 2022 blir et fantastisk sted å være for alle Liverpool-supportere!


Tusen takk for entusiasme, støtte og alle som heier og alle som har kjøpt festivalpass, reservert hotell, festivalcamp og annet. Vi setter så utrolig stor pris på dere, og vi håper at dere vil være med oss på reisen mot en ny festival i 2022!


Nå starter en ny reise. Vi skal lage Skandinavias beste festival i 2022!


YNWA


Hilsen alle oss i festivalstyret

768 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page