top of page

Kjøp kjøp kjøp festivalpass nå !

Oppdatert: 16. mar. 2021

Salget av festivalpass har gått over all forventning men samtidig vet man at mange sitter på gjerdet og avventer på grunn av Covid 19 restriksjonene! Vi tok en prat med marked- og kommunikasjonsansvarlig, Jaran Pedersen

Jaran Pedersen  Foto: oa.no
Jaran Pedersen Foto: oa.no

Marked- og kommunikasjonsansvarlig i Liverpoolfestivalen, Jaran Pedersen, forstår at folk er litt avventende når det gjelder å melde seg på store arrangement slik Covid 19 situasjonen er akkurat nå.

- Samtidig forstår jeg ikke at die-hard supportere lar sjansen til å oppleve Liverpoolfestivalen gå forbi når vi garanterer at du får pengene tilbake hvis festivalen blir avlyst eller utsatt. De risikerer jo faktisk å gå glipp av årets store happening, melder Pedersen!Liverpoolfestivalen har i utgangspunktet lagt ut 1 500 festivalpass. Tror du at det er for lite?

- Ja, det er for lite med tanke på respons og interesse rundt festivalen men vi er opptatt av å lage et arrangement innenfor de rammer som vi pr. i dag tenker at vi kan fikse. Samtidig så er det en løpende vurdering sammen med samarbeidspartnere på overnatting og selvfølgelig lokale myndigheter på hva vi totalt sett kan ha kapasitet til å ønske velkommen til byen!Kommer dere til å legge ut flere festivalpass?

- Hvis det er opp til meg så sier jeg selvfølgelig ja, men da blir jo Trond Eric som er ansvarlig for arenaplanleggingen og Johanne, Kine og Marcus som skal ordne vakthold og frivillige litt stresset. Jeg vil jo ha flest mulig på festivalen men det handler også om at de som kommer skal få en god opplevelse og da må vi sette et tak på hvor mange vi har kapasitet til å ta i mot!

Men du skjønner at folk er skeptiske til å kjøpe festivalpass i disse Covid 19 tider?

- Selvfølgelig, men samtidig ikke. Vi har gått ganske bredt ut og sagt at du får pengene tilbake hvis festivalen blir avlyst og du kan faktisk overføre festivalpasset til 2022 hvis du ønsker det. Jeg tenker at hvis du har råd og hjertet banker for Liverpool så bør du slå til nå. Det er jo ingen annen risiko enn at du enten får penger tilbake eller velger å utsette turen et år!Liverpoolfestivalen jobber med programmet og du er ganske sentral der?

- Vi er så absolutt et team, som sammen med innspill og kommentarer som har kommet inn skal sette sammen et program som skal falle i smak hos supporterne.

Jeg er nok den som sjekker mailboksen oftest med tanke på om eller annen legende eller artist melder sin ankomst til Liverpoolfestivalen. Vi har fått en direkte kanal inn til stort sett alle vi tenker kunne være interessante å invitere til Liverpoolfestivalen og har kontaktet de aller fleste av de vi ønsker å invitere.Jeg og Johanne har hovedansvaret for å sette sammen en god miks med Liverpoll-legender. Vi får mange tilbakemeldinger på mail og meldinger om hvem som bør komme. Det setter vi stor pris på. Både Johanne og jeg har våre favoritter men vi må jo ta hensyn til hvem flertallet av supporterne ønsker.

- Ja, det kommer til å bli utsolgt i løpet av vinteren slik jeg ser det. Vi har solgt langt over hva vi forventet, og det er jo hyggelig.

Er du førnøyd med programmet?

Javisst, vi snakker begynnelsen av februar og vi har fylt opp ganske bra. Mer enn vi hadde trodd egentlig. Vi er veldig fornøyd med både artister, Liverpool-legender og andre som er på plass allerede. Stikk imnom programmet og tenk at vi er omtrent halveis så skjønner du at vi er ganske fornøyde så langt. Og det som er kult er at alle de som er på programmet også skal henge rundt på festivalområdet som helt vanlige supportere. For vi er jo en famile!


Hva gleder du deg mest til på festivalen?

Jeg skal nok antageligvis løpe masse rundt og være stresset over om alle har det bra aller ikke. Men jeg må innrømme at jeg gleder meg masse til fredag kveld og at alt forhåpentligvis er under kontroll. Da skal jeg ta meg en øl og kose meg med en av landets best bevarte musikalske hemmeligheter, OsloCityFuckBoy!Covid 19 oppdatering: Hvis festivalen blir avlyst eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass blir refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022!


772 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page