top of page

Land Rovers står for oppvarmingen!

Det er Land Rovers som skal åpne hovedscenen på lørdag. Disse gutta er en garanti for at du blir godt varmet opp på siste dag av Liverpoolfestivalen!

Når festivalområdet åpner opp på lørdag så er det lokale gutter som er først ut på hovedscenen. Guttene i Land Rovers er aktive musikere som har vært involvert i en rekke musikalske prosjekter og band i over 30 år. Når Steffen Nicolaisen (vokal og akustisk gitar) Arild Steinsrud (bass og kor) og Trond Fuglerud (trommer og kor) slår seg sammen så kan du forvente en trio som er opptatt av å lage god stemning blant publikum.

Trioen kommer til å gi oss en deilig reise i musikkhistorien med låter som flere av oss blir fristet til å både synge og klappe med på, i tillegg har Land Rovers også eget materiale som de kan plukke fra. Vi vet at dette blir en flott åpning av hovedscenen på lørdag.


Hvordan ser programmet ut?

Det jobbes kontinuerlig med å få på plass et bra program for Liverpoolfestivalen 2023 og vi gleder oss til å presentere flere spennende legender, gjester og artister utover våren. Her er det foreløpige programmet232 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page