top of page

Liverpoolfestivalen ble Årets supporter!

Oppdatert: 15. jun.

Denne prisen er ikke bare en anerkjennelse av jobben vi har gjort men også til stor inspirasjon for videre jobbing med det vi ønsker skal bli verdens beste festival for Liverpool-supportere!

Hvert år deler supporterklubben i Norge ut en pris til "Årets supporter" En høythengende pris som deles ut til medlemmer som har gjort noe ekstra for medsupportere og som representerer Liverpool FC på en god måte. Det er 21. gangen prisen deles ut og i år ble den for første gang delt ut til en gruppe mennesker.Å få en slik pris blant nesten 52 000 medlemmer er selvfølgelig en ære og noe som er vanskelig å fordøye umiddelbart. Da vi under Årsmøtet denne uken ble kalt opp på scenen for å motta prisen var det både tårer og smil blant representantene våre som var til stede.

Vi er og skal alltid være en festival laget av supportere, for supportere. Da vi startet planleggingen for noen år tilbake så var utgangspunktet at vi skulle lage festivalen vi ønsket å gå på selv. Det har alltid vært vår rettesnor, at festivalen skal være et sted hvor alle føler seg inkludert og føler det som naturlig å ta del i fellesskapet vi legger til rette for. Ingen skal gå alene, ingen skal stå alene, ALDR ALENE. I videoen under kan du høre hva Pål Christian Møller, leder i LFCSCN, og Jaran Pedersen fra Liverpoolfestivalen har på hjertet rett etter utdelingen på Carls i Oslo!
Dette er begrunnelsen fra styret i Liverpool FC Supporters Club Norway

Supporterklubben ønsker hvert år å gjøre stas på noen som gjør noe ekstra for medsupportere og som representerer Liverpool FC på en god måte.


Dette er den 21. gangen utmerkelsen deles ut og for første gang deles den ut til en gruppe mennesker som har skapt et unikt samhold innad i den røde familien. Aldri Alene er mottoet, og i sommer er det tredje gangen denne gjengen satser både økonomi og masse fritid for å lage noe stort for alle oss andre.


De ga aldri opp drømmen, selv om alt måtte utsettes to ganger på grunn av pandemien. Kanskje var det faktisk viktigere enn noen gang, at et stort Liverpoolarrangement ble arrangert i 2022. Det var definitivt svært viktig for hele Liverpool-miljøet, etter et par vanskelige år med lite sosial kontakt og lite reise-aktivitet. I 2023 gjentok de bedriften og til sommeren er de klar igjen.


Å satse på en festival midt i sommerferien, krever både mot og innsatsvilje. Med dette arrangementet klarer de å samle supportere fra fjern og nær og deltagerne får oppleve det aller beste med å være Liverpoolsupporter – et inkluderende felleskap og gode opplevelser sammen med gode, røde venner.


På bakgrunn av dette, er det en stor glede å tildele utmerkelsen Årets supporter 2024 til Liverpoolfestivalen på Gjøvik!


Vi gratulerer!

Styret, LFCSCN


Kommer du?

Klikker du på bildet under så finner du ut av det meste du måtte lure på når det gjelder årets festival!

58 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page