top of page

Nå blir det straks dyrere!

Lørdag 15. oktober er absolutt siste frist hvis du vil sikre deg festivalpass til kr 990,00!

Madelen Øvstebø Fuglestad (6) var på Liverpoolfestivalen  2022!   Foto: Jonny Isaksen
Madelen Øvstebø Fuglestad (6) var på Liverpoolfestivalen 2022! Foto: Jonny Isaksen

EarlyBirds til kr 990,00!

Vi har siden begynnelsen av august solgt festivalpass til kr 990,00 og mange har benyttet seg av tilbudet. Salget har rett og slett gått over all forventning. Nå er det bare timer igjen før vi skrur opp prisen. Vil du sikre deg festivalpass til kr 990,00 så må du raska på, tilbudet gjelder kun til midnatt lørdag 15. oktober!


Hva kan du forvente deg?

Var du på Liverpoolfestivalen 2022 så vet du omtrent hva som vil møte deg på neste års festival. Det blir selvfølgelig legender, levende musikk og spennende gjester. Foreløpig så er The Ragamuffins og James Pearce klare men vi vil utover vinteren og våren slippe flere navn.Livergirls ONLY og Supportermiddagen arrangeres også neste år men middagen flyttes til Grand hotell med Gjøviks beste kokk som ansvarlig for smakene. Skibladner cruise med legendene står også på planen, i tillegg til at det blir flere aktiviteter både på festivalområdet og i Gjøvik sentrum.


Det aller viktigste under Liverpoolfestivalen er fellesskapet og muligheten til å henge sammen med andre supportere, og neste år blir det enda flere å henge sammen med!

Velkommen til Liverpoolfestivalen 2022, 4. - 5. august 2023

459 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page