top of page

Nå slippes festivalpassene!

Vi gleder oss over at det snart er klart for å starte opp salget av festivalpass. Er du tidlig ute så blir det billigere!

Fredag 2. oktober kl 18:00 legger vi ut et begrenset antall Early birds festivalpass til redusert pris. Dette er billettene for deg som er helt sikker på at du skal ta turen til Gjøvik i august neste år og ikke trenger å vente på at hele programmet skal være komplett eller at Yr skal melde tropevarme. Er du fortsatt usikker så kan du gjerne vente men da vil prisen stige jo nærmere vi kommer festivalen.


Pris på de første early birds festivalpassene vil være kr 990,00 + bill. avg. Når disse er utsolgt så vil en ny bunke med festivalpass legges ut og prisen vil da være kr 1 290,00 + bill. avg. Ordinær pris vil etter hvert være kr 1 490,00 + bill. avg. når de to første bunkene er utsolgt!Hvis festivalen skulle bli avlyst pga Covid 19 restriksjonene så vil du få tilbud om å få kostnaden for festivalpasset tilbakebetalt (minus billettavgift) eller du kan velge å videreføre festivalpasset til Liverpoolfestivalen i 2022.


Hva er inkludert i festivalpasset?

Festivalpasset inkluderer inngang på festivalområdet under hele festivalen. Det vil skje mye på festivalområdet. Flere av våre samarbeidspartnere vil ha stands, det blir salg av supporteffekter, mat og drikke, legende-treff, konserter og mer. Det vil også være diverse aktiviteter og underholdning i sentrum gjennom helgen, de aller fleste av disse vil også være inkludert i festivalpasset. Barn som fyller 14 år I 2021 og yngre får gratis festivalpass når de er ifølge med foresatte

Skal du overnatte?

Det finnes flere alternativer for overnatting på Gjøvik under festivalen. Du kan velge hotell, festivalcamp, bobilcamp, vandrerhjem, eget telt eller leie en eksklusiv lavo. De forskjellige alternativene finner du her. Vi anbefaler deg å booke overnattingen samtidig med kjøp av festivalpass. Det er helt trygt å bestille overnatting med tanke på en eventuell avlysning av festivalen pga. Covid 19 restriksjoner. Der hvor du eventuelt har forhåndsbetalt vil du få pengene tilbake.438 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page