top of page

Vi lanserer edle dråper!

Oppdatert: 12. mai 2021

Vi legger ut en flaske med edle dråper for hver offisielle kamp King Kenny spilte for Liverpool FC!


Akevittens hovedstad

Gjøvik er landets hovedstad for akevitt med blant annet Akevittfestivalen som samler over 30 000 mennesker hvert år. Når vi i samme by skal arrangere Skandinavias største festival for Liverpool-supportere så kan vi for skams skyld ikke la være å lage en helt egen og perfekt akevitt for røde supportere.


Laget av Liverpool-supportere

Vi har lett etter en produsent i lang tid, som kan oppfylle de kriteriene vi har hatt. Etter at Oslo Håndverkdestilleri kom på banen så følte vi at alt falt på plass. Her har du en entusiastisk og dyktig gjeng som kan sitt fag, og kanskje best av alt, de er Liverpool-supportere. Da var det ikke lenger noen tvil, vi måtte samarbeide!

Designet vil selvfølgelig utstråle at dette er en akevitt for Liverpool-supportere men samtidig vil både kvalitet og smak være en fryd for enhver gane.......

Gress fra verdens beste by!

Akevitten er en mild type som lever utmerket uten ribbe. Den er lagret 12-18 måneder på bourbon whisky fat, og er laget uten sukker, basert på kun norske urter og vekster. For å toppe det hele så vil gress fra Melwood eller Anfield bli tilsatt, sammen med en «dæsj» rent vann fra Norges største innsjø, Mjøsa.Designet vil selvfølgelig utstråle at dette er en akevitt for Liverpool-supportere men samtidig vil både kvalitet og smak være en fryd for enhver gane, uansett hvilket engelsk lag du i vanvare måtte støtte. Pris vil være ca kr 400,00 og lanseres 6. august


Begrenset antall og nummererte flasker

Akevitten skal være klar for distribusjon allerede fra 6 august og at den i løpet av høsten vil være en del av bestillingsutvalget på Vinmonopolet. Den vil også kunne bestilles av lokale puber over hele landet og pynte opp blant flaskene i baren.

King Kenny Dalglish spilte 515 offisielle kamper for Liverpool FC og derfor lanserer vi i første omgang 515 nummererte eksklusive flasker. ( Produktet er utsolgt - klikk lenke lenger ned i artikkelen for mer info)


Vil du sikre deg en eller flere av de 515 første flaskene med disse edle dråpene? Disse vil være nummererte og vil kun være tilgjengelig ved forhåndsbestilling hos oss. Det vil si at de ikke vil komme i vanlig salg hos Vinmonopolet.


Oppdatering oppdatering oppdatering

Din reservasjon er helt uforpliktende, men vil kunne sikre at du ikke går glipp av herligheten. Alle som reserverer vil få fyldig informasjon om prosessen videre samt endelig pris og praktiske ting rundt bestilling og betaling! Reserver nå!


Akevitten vil kun være tilgjengelig for salg i Norge - Only for norwegian customers!


1 163 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page