top of page

Vi skal kjøre MG!

Oppdatert: 23. jun. 2021

Vi er både stolte og glade over at Bilcompaniet har blitt med på laget. Dermed kan Liverpoolfestivalen 2022 gjøre som Liverpool FC, vi kan kjøre MG!

Festivalbilen

Liverpoolfestivalen 2022 presenterer den offisielle festivalbilen, og det er ikke en hvilken som helst bil! MG Motors er en nær samarbeidspartner med Liverpool FC og ble relansert i Norge i 2020. Det er et sterkt voksende bilmerke og vi liker de som er i angrep og som stadig scorer mål.


I Innlandet er det Bilkompaniet Hamar, Gjøvik og Lillehammer som sørger for at folk kan kjøpe kjørekomfort, og like viktig, kjøre miljøvennlig!

Vår nye bilpartner gleder seg til å ta i mot Liverpool-supportere til prøvekjøring av MG og vi vil sammen med Bilkompaniet og MG gi deg noen ganske fristende tilbud i tiden fremover!


Vi skal ut på veien!

Flere av bilene vil bli preget med Liverpoolfestivalens logo sammen med LFC logoen, og du vil snart se oss ute på veien. Vi skal fremover mot Liverpoolfestivalen besøke flere lokale Liverbirds foreninger i Norge og ta en og annen avstikker ut i Skandinavia. Følg med, hvis du ser oss så kan det vanke en overraskelse eller to. Vi har i samarbeid med Bilkompaniet laget flere spennende aktiviteter og events som du kan skal få oppleve mens du venter på Liverpoolfestivalen 2022!


147 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page