top of page

Vil du være med i det kuleste teamet på Liverpoolfestivalen?

Oppdatert: 18. mar. 2021

Vi leter etter deg som har lyst til å være med i kommunikasjonsteamet vårt. Har du lyst til å produsere innhold på våre digitale plattformer før og underveis i festivalen så er det akkurat deg vi leter etter.


En levende festival på alle områder

Liverpoolfestivalen skal være en levende festival, ikke bare på festivalområdet og gjennom aktivitetene og underholdningen i sentrum. Festivalen skal også være høyst levende i sosiale medier og andre digitale plattformer før og underveis i festivalen. De som ikke er til stede selv så skal kunne følge festivalen, nærmest fra minutt til minutt.


Vi trenger jenter og gutter som vil være med og lage innhold på sosiale medier og hjemmeside. Det viktigste er at du brenner for oppgaven og at du har litt kunnskap rundt hva som er et godt bilde og en god story. Du vil også få ansvar for å kommunisere via festivalens egen app om hva som skjer, slik at deltagerne ikke går glipp av noe de ikke bør gå glipp av.


Hvordan vil festivalhelgen se ut for deg?

Du vil måtte ta turen rundt omkring på de forskjellige arenaene våre, slik som festivalcampen, bobilparkeringen, hotellene, sentrum og festivalområdet for å lage storys om smått og stort. Vi ser for oss at du jobber intensivt enten fredag eller lørdag og nyter festivalen som deltager den dagen du ikke «jobber»


Vi ønsker også å knytte til oss flere fotografer, som i utgangspunktet skal dokumentere festivalen for ettertiden. Har du i tillegg lyst til å lage levende bilder fra festivalen så har vi også plass til deg! Er du såpass nerdete at du tenker at du kan lage festivalens egen app så kjenner vi virkelig på at vi bør ta en prat!


Du trenger ikke å dybdekompetanse om side forskyvninger, soneforsvar, 4 4 2 eller kunne draktnumre på alle som spilte for Liverpool i 1987/88 sesongen, men det hjelper om hjertet banker litt ekstra for verdens beste klubb!


Tett på det som skjer!

Blir du med i festivalens kuleste team så får du komme tett på både artister, legender og andre gjester som er spesielt invitert til festivalen. Du vil verken gå sulten eller tørst underveis og vi fikser selvfølgelig festivalantrekk!


Som en ekstra bonus så kan du i ettertid skryte av å ha vært med å laget en helt ny og spennende festival som folk vil se tilbake på som en helt spesiell opplevelse, og det er dine bilder og storys de vil søke opp på Google!


Send noen ord til jaran@liverpoolgjovik.no hvis du kjenner at du er litt lysten på å være med i Liverpoolfestivalens kuleste team!


76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page