top of page

Vorspiel på byens Liverpoolpub!

Oppdatert: 18. mar. 2021

Det er mange som kommer til Gjøvik allerede torsdag før festivalen. Da har vi selvfølgelig ordnet det slik at du kan være med på festivalvorspiel på byens aller helligste sted for lokale Liverpool-supportere!

PT`s Games and Beers er stedet for Gjøviks lokale Liverpool-supportere og torsdag 5. august inviterer vi til vorspiel i lokalene, før selve festivalen starter på fredag. Dørene åpnes kl 18:00!


Rett og slett et treff dagen før dagen!

PT`s er en funbar hvor du kan styre musikken selv via jukeboksen, kaste dart, spille flipperspill, biljard, shuffleboard eller tilbringe en time inne i karaokerommet. Torsdag åpner PT`s opp dørene for alle festivaldeltagere som allerede har ankommet byen, i tillegg vil du også møte en del lokale supportere.Det blir ikke lagt opp til noe program for vorspielet utover at det selvfølgelig vil rulle gode Liverpoolminner over skjermene og at prisene i baren vil være litt hyggeligere enn ellers. Vorspielet handler først og fremst om å samles noen timer og bygge opp forventningene til det som skal skje dagen etter. Kanskje byr vi på en overraskelse eller to også!


Vi håper så mange som mulig tar turen og gleder oss til en uformell og hyggelig samling dagen før Dagen!

Daglig leder på PT`s Per Olav Gjæverud vet hva Liverpool-supportere liker! Foto: Jaran Pedersen
Daglig leder på PT`s Per Olav Gjæverud vet hva Liverpool-supportere liker! Foto: Jaran Pedersen

PT`s Games and Beers finner du i Trondheimsveien 5, 2821 Gjøvik. Kart finner du her


Covid 19 oppdatering:

Hvis festivalen blir avlyst/utsatt eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass og andre billetter bli refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022!


264 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page