top of page

James Pearce kommer til Liverpoolfestivalen

Han var til stede under årets festival og vi er veldig fornøyde med at han også tar turen til neste års festival!

James Pearce på scenen under Liverpoolfestivalen 2023 sammen med Peter Beardsley. Foto: Jonny Isaksen
James Pearce på scenen under Liverpoolfestivalen 2023 sammen med Peter Beardsley. Foto: Jonny Isaksen

The Athletic journalisten, James Pearce er et kjent navn blant de som følger Premier League i britiske medier og et særdeles anerkjent navn for oss Liverpool-supportere. Journalisten og supporteren Pearce har vært på innsiden av klubben de siste 18 årene. Han er en av få journalister som aldri har jaktet overskriftene men jobbet tett med klubben og bygget opp en relasjon og en tillit som har gitt han en helt spesiell tilgang på hva som skjer bak lukkede dører i LFC. Hvis du er en av de som leser ryktetrådene når overgangsvinduet er åpent så lytter du ekstra når James Pearce har noe å melde.Mr. Pearce og Mr. Klopp!
Mr. Pearce og Mr. Klopp!

Mange av de som har vært på Liverpoolfestivalen de to siste årene har blitt godt kjent med James. Han ruslet rundt på festivalområdet og slo villig vekk av en prat med de som var der. Også under neste års festival vil du kunne bli bedre kjent med James og ikke minst få mulighet til å bli enda bedre kjent med klubben, slik som han kjenner den.

I feel very fortunate. It was always my dream to write about Liverpool Football Club. I grew up idolising that great team of the late 1980s, I did my degree in the city so I could be close to Anfield and it’s been home for the past 14 years. James Pearce 2019314 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page