top of page

Engelsk frokost ved Mjøsas bredd!

Oppdatert: 15. jun.

Vi inviterer til en smakfull og hyggelig start på dagen både fredag og lørdag. Engelsk frokost krydret med levende musikk, helt i nede ved vannkanten!


Mat og musikk!

Vi forsøker å skape et lite stykke Liverpool når vi lager festival for Liverpool-supportere. Da bør det jo være en selvfølge at du kan starte dagen med engelsk frokost. Under Liverpoolfestivalen 2024 blir det selvfølgelig tradisjonell engelsk frokost.Fredag og lørdag mellom kl 10:00 og 12:00 inviterer vi alle festivaldelttagere som ønsker å få en trivelig og god start på dagen, til Brygga. Dette er en uterestaurant som ligger helt nede ved vannkanten på båthavna i Gjøvik, som nærmeste nabo til Skibladner brygga. Her blir det ikke bare frokost men også levende musikk. Brygga ligger ca tre minutters gange fra festivalområdet og du finner det her Skulle det av en eller annen grunn ikke være sol og oppholdsvær så kjøres det ut tak over hele serveringsområdet.


Fredag er det Tor Henning Olsen fra Det Betales som skal sørge for å krydre frokosten med levende toner og på lørdag er det distriktets egen superstjerne Marie Gram som dukker opp. Dette blir ganske så trivelig mener vi!Frokost til en rimelig penge

Du har ikke vært i England hvis du ikke har startet dagen med en tradisjonell frokost, slik som britene mener den skal være. På Brygga blir det frokostallerken med egg, bacon, pølse, tomat bønner og grillet brød. Pris pr. frokost er kr 149,00 som betales på stedet. Det er ingen spiseplikt så hvis du kun ønsker å kose deg med et glass godt drikke eller to så er det helt greit!


Om Brygga

Uteserveringen på Brygga holder åpent hele sommeren. Her får du smakfulle retter fra en omfattende meny enten du kommer til lunsj eller middag. Vi anbefaler Brygga som et svært godt alternativ til dere som ønsker å legge middagen utenfor festivalområdet.Brygga Gjøvik ligger ved Skibladnerbrygga med fantastisk utsikt over Mjøsa. De har 150 sitteplasser og alle rettigheter når det gjelder skjenking. Restauranten er også handikappvennlig og hunder kan være med (i en egen del av restauranten)


Frokosten serveres i samarbeid med


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page