top of page

FESTIVALPASS TIL EN TUSENLAPP!

Handler du festivalpass i løpet av april så får du dette for en tusenlapp. Fra 1. mai stiger prisen!

Alt blir dyrere!

Rentene stiger, strømmen er dyr og dagligvarebutikkene skrur opp prisen. Vår lille håndsrekning er å skru ned prisen på festivalpass til kr 1000,00 (kr 1 490,00 ordinært) hvis du kjøper innen 1. mai!


Slik gjør du det

Gå inn på billettsiden vår og velg Festivalpass Liverpoolfestivalen 2023. Legg inn antall festivalpass og velg EV23 som rabattkode. Da endres prisen til kr 1 000,00 pr. stkHvis du skal bestille billetter til ledsager eller barn (16 år og yngre) så må dette gjøres i en egen operasjon. Det samme gjelder også billetter til Livergirls ONLY, Supportemiddag og Skibladner Cruise


Pris på Dagspass er kr 790,00 inntil videre


Liverpoolfestivalen 4.-5. august på Gjøvik!

Gangavstand!

Selve festivalområdet ligger nydelig til ved Mjøsa, kun 3 minutters gange fra sentrum. Fra skysstasjonen hvor både busser og tog bringer folk til den hvite by ved Mjøsa tar det 6 minutter, hvis du har en litt tung bag. Hotellene ligger i sentrum og for deg som velger festivalcampen, du må beregne 12 minutter med trivelig gange ned til sentrum. Velger du bobilparkeringen så er det kun et drøyt steinkast til festivalområdet. Oppsummert, ingen skal måte slite ut joggeskoene på å bevege seg mellom stedene under Liverpoolfestivalen.Hvor ligger Gjøvik?

Vi er selvfølgelig inhabile men vi tenker at Gjøvik muligens er verdens navle, i hvert fall under disse tre dagene med festival i byen. Hvis du har bestilt plass på hotell eller festivalcamp så gå inn på denne siden for å finne adressen.

I kartet har vi lagt inn festivalområdet som destinasjon. Bobilparkeringen befinner seg rett utenfor festivalområdet.


Hvem kommer?

Vi jobber fortsatt med bookingen men mange navn er på plass. Ta gjerne en titt på vårt foreløpige program. Her vil det dukke opp flere navn i løpet av kort tid!

Ofte stilte spørsmål

Vi har en egen side med svar på de spørsmålene vi får oftest. Ta gjerne turen innom og se om du får svar på det du lurte på. Finner du ikke svaret der så send gjerne en mail til info@liverpoolgjovik.no eller chat med oss!

788 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page