top of page

Dirk Kuyt, Maren Lundby og damene!

Oppdatert: 26. jul. 2023

Vi gjentar suksessen fra i fjor og kjører på med en egen lunsj for jentene under Liverpoolpoolfestivalen 2023


En kjempesuksess i 2022!

Livergirls ONLY er en lunsj for røde jenter og var en stor suksess under fjorårets festival. Vi fikk beskjed bare få minutter etter at lunsjen var over at dette måtte gjentas også under Liverpoolfestivalen 2023. Vi er ikke vanskelige å be så dermed blir det Livergirls ONLY i år også!


Vi kan love 90 hyggelige minutter (+ tilleggstid) med Maren Lundby og Dirk Kuyt, levende musikk fra Andy Hodgson, trivelige folk, nydelig mat, bobler, goodie bag og kanskje en overraskelse eller to.

Livergirls ONLY arrangeres i samarbeid med LFC Supporters Club Norway

Livergirls ONLY - PI-taket Strand Hotel

Lørdag 5. august kl 13:00 - ca 14:30

OBS: BEGRENSET ANTALL BILLETTER

Menyen

Kylling sandwich med estragondressing, hjertesalat, marinerte tomater, kullgrillet paprika, gresskarpesto, toppet med trøffelost fra Snertingdal Ysteri. + 1 glass musserende


Det vil være alternative matretter for alle med allergier. Vi sender ut mail i forkant av arrangementet hvor du kan gi beskjed om eventuelle allergier


Med utsikt over Mjøsa!

Arrangementet vil foregå på taket av Quality Strand hotel. Her finner finner du PI-taket, byens flotteste uterestaurant med panoramautsikt over Mjøsa og festivalområdet. Baren har selvfølgelig alle rettigheter. Det er ingen aldersgrense på dette arrangementet.HAR DU SIGNERT?

Vi har et tett og godt samarbeid med LFC Supporters Club Norway. Vi vet at uten den jobben disse jentene og guttene har gjort gjennom mer enn 40 år med å skape entusiasme og engasjement rundt Liverpool FC så hadde neppe Liverpoolfestivalen vært en realitet. Meld deg inn i supporterklubben og bli en del av fellesskapet!


Støtt Jamie Carraghers 23 Foundation


1 750 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page