top of page

Liverpoolfestivalen 2022

Det begynner å nærme seg festival og her er mye av det du trenger å vite når du tar turen til Gjøvik!

Programmet!

Vi er inne i den mest hektiske fasen når det gjelder programmet for Liverpoolfestivalen 2022. I løpet av de neste 14 dagene skal vi ha de siste navnene på plass på plakaten. Samtidig er vi veldig fornøyde med de vi allerede har fått på plass, men vi har noen go`biter igjen på lager. Sjekk hvem som allerede er på plass!


Disse er klare for Liverpoolfestivalen i skrivende stund: Legendene Artistene Gjester (Oppdateres daglig)


Hvor kan du bo?

Vi har valgt å gi deg mange valg når du skal finne et sted å bo under festivalen. Her kan du velge alt fra telt og vandrerhjem til bobilparkering og hotell, alt i rimelig gangavstand fra festivalområdet. Det skal ikke koste for mye å bo under Liverpoolfestivaoen 2022. Klikk her for å se hvor du kan bo!


Hvor er Gjøvik?

Vi tenker at alle vet hvor Gjøvik er men innser samtidig at ikke alle vet hvor det er. Vazelina Bilopphøggers synger om blomster i gatene på Gjøvik men under Liverpoolfestivalen vil du også oppleve at gatene er fylt med Liverpoolflagg.Den enkleste måten å komme til Gjøvik på hvis du kommer fra nord er å ta tog til Lillehammer og deretter buss til Gjøvik. Det går buss ca hver halvtime. Bussen går til skyss-stasjonen på Gjøvik som er ca 5 minutter fra festivalområdet. Et godt tips er også å svømme via Mjøsa ca 4 mil og deretter svømme inn i gjestehavna på Gjøvik. Gjør du det så møter vi deg der med håndkler og to pils!


Her finner du Liverpoolfestivalen 2022 (For dere som kommer fra Sverige og Danmark)


Kommer du fra sør så er tog det enkleste. Vi har satt opp et eget Liverpooltog på fredag med avgang fra Oslo S kl 12:02. Kommer du på torsdag eller lørdag så kontakt oss for rabattkoder på tog. Kjører du egen bil så har du valget mellom riksvei 4 gjennom Hadeland eller E6 inn på RV33. Da får du med deg noen av det vakreste du kan se, Mjøsa!


Hva skjer på festivalområdet?

Vi legger opp til tre magiske dager, i hvert fall tre magiske dager for oss Liverpool-supportere. Torsdag åpner vi festivalområdet kl 16:00. Dette blir på mange måter et vorspiel til de to neste dagene, men det blir en dag du kommer ekstra tett på både oss som arrangerer festivalen og legender og gjester med nære LFC relasjoner. Vi tenker faktisk at dette blir en trivelig aften hvor vi die-hard fans blir ekstra godt kjent.Fredag smeller vi i gang kl 14:00 og derifra og ut så blir det rett og slett stor stas å være Liverpool-supporter. På festivalområdet fyller vi opp med masse supportere og legender. Noen tar turen innom supportermiddagen på Strand hotel. Om du kun skal være på festivalområdet så vil du også få en helt fantastisk aften. En aften, som for de aller tøffeste avsluttes med nachspiel på PT`s, plassen hvor byens lokale røde supportere samles når det er kamper.


Lørdag er selve dagen hvor alt skal toppes. Vi starter allerede på formiddagen med Skibladner cruise ut på Norges største innsjø, ombord på verdens eldste hjuldamper i drift, sammen med Liverpool-legender, god mat og levende musikk fra Kieran Molyneux. Billetter legges ut i løpet av noen dager.Kl 13:00 er det klart for Livergirls ONLY på taket av Gjøvik. En helt nydelig plass med utsikt over Mjøsa og festivalområdet. Krydret med Odd Einar Nordheim og en Liverpool-legende. Alt i regi av supporterklubben i Norge.


Ofte stilte Spørsmål og svar


allerede fra kl 12:00 og utover ettermiddagen og kveld trekker folk ned mot festivalområdet for å oppleve både levende musikk, Community shield på storskjerm og enda flere Liverpool-legender. Det er selvfølgelig stas å møte legendene og hoppe opp og ned når Jamie Webster med venner drar i gang. Men det vi gleder oss mest til er faktisk å føle på fellesskapet med supportere fra hele Skandinavia. WE ARE LIVERPOOL, selv om det er ca 200 mil i luftlinje til verdens beste by fra festivalområdet vårt!


VELKOMMEN TIL GJØVIK!


MELD DEG INN! KLIKK PÅ BILDET OVER!

5 385 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page