top of page

One Vision - A tribute to Queen

Torsdag kveld blir det Queen hyllest på Pepsi Max scenen. One Vision er bandet som skal levere klassikere på rekke og rad!

One Vision spilte to konserter med fulle hus på Gjøvik tidligere i juni!.  Foto: Dan Kennth Reinli
One Vision spilte to konserter med fulle hus på Gjøvik tidligere i juni! Foto: Dan Kenneth Reinli

Hyller Queen

One Vision har en rikholdig katalog med låter i bagen når de inntar Pepsi Max scenen vår torsdag kveld. Bandet som egentlig består av musikere fra forskjellige band møtes noen ganger i året for å hylle Queen. Tidligere i juni fylte de to fulle hus på Gjøvik, for det var like greit å kjøre to konserter når de først var samlet som band.


Når One Vision inntar scenen kan du selvsagt forvente at Queen låtene kommer på løpende bånd. Du kan også forvente et band som bobler av spilleglede og energi, her blir det god stemning og høy allsangfaktor. Dette blir rett og slett veldig bra folkens!

Fun Fact: Linken mellom Liverpool og Queen

Visste du at Queen har engelske Liverpool-supportere å takke for at Brian May komponerte "We will rock you"? Under en konsert i Liverpool startet plutselig publikum å synge "You`ll never walk alone". Mange hadde nettopp kommet tilbake fra Roma og Europacup triumfen mot Borussia Mönchengladbach Dette gjorde så inntrykk på May at han begynte å tenke på hvordan bandet og publikum kunne samhandle og spille låter sammen. Dermed oppsto låta, hvor Freddie Mercury synger og publikum følger Roger Taylors legendariske trommerytme. Så da vet du det.


Visste du at Freddie Mercury bodde i Liverpool i 1969, i Penny Lane. Det var også der han møtte Brian May og Roger Taylor for første gang. Det kan du lese mer om i lenken underThe Voice

Vokalist Fredrik Fjell har også deltatt i The Voice og begeistret dommerne. På videoen under kan du sjekke ut hans tolkning av "The show must go on" en av de mest krevende Queen låtene, rent vokalmessig.


Torsdag kveld spiller også Hr. Smiths Venner på Pepsi Max scenen. Sjekk programmet for foreløpige tider osv.

61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page