top of page

Pepsi MAX er med!

Liverpoolfestivalen har inngått ny samarbeidsavtale med Ringnes og dermed er du sikret et godt utvalg av drikke når du skal slukke tørsten under festivalen!

Liverpoolfestivalen viderefører samarbeidet med Ringnes og dermed er du sikret et godt utvalg av drikke når du skal slukke tørsten under festivalen!

Vi er svært glade for at Ringnes, som er et flaggskip innenfor sitt område, har troen på festivalen vår. En avtale som strekker seg over utover årets festival er også med å sikre oss kontinuitet i arbeidet med å videreutvikle festivalen, samt at det gir en trygghet å vite at store seriøse aktører ønsker å spille på lag med oss.


Pepsi Max og Carlsberg

Pepsi Max er uten tvil det mest populære mineralvannet i Norge og et sterkt merkenavn som vi Liverpool-supportere gjerne assosierer med Champions league. På festivalområdet vil du ikke kunne unngå å legge merke til at Pepsi MAX er til stede. Hovedscenen er forøvrig døpt Pepsi Max scenen. I tillegg vil vi kunne tilby et bredt spekter av andre typer alkoholfrie drikker fra Ringnes sitt sortimentVi har siden vi startet planleggingen av festivalen sett for oss at Carlsberg, som har en tett relasjon til Liverpool FC, burde være tilgjengelig i kranene. Dette vil også være en realitet under årets festival. I tillegg vil det også være andre typer øl og cider, både alkoholholdig og alkoholfritt, i festivalens mange barer. Det blir selvfølgelig en egen festival-øl også i år, fra Carlsberg!!!!Festivalprogrammet

Vi jobber med å sette sammen et variert og spennende program Det er fortsatt en del som mangler, men mye er allerede på plass. Klikk på bildet under og sjekk ut hvordan programmet ser ut i skrivende stund!

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page