top of page

Stig Inge Bjørnebye til Liverpoolfestivalen 2023!

Oppdatert: 4. apr. 2023

Bjørnebye scoret vinnermålet for Rosenborg under cupfinalen. Dagen etter var Liverpool-sjef Graeme Souness på telefon og tilbød han kontrakt. Et par dager i 1992 forandret livet hans for alltid!

Vi skal henge hele helgen!

Stig Inge er en travel mann, som sportsjef i danske AGF, Aarhus men har funnet tid til å tilbringe hele helgen 4. - 5. august på Gjøvik, sammen med masse røde supportere.

Dette er en meritert spiller med lang fartstid både som aktiv spiller og i støtteapparat. Han har 75 landskamper for Norge, har vært assisterende trener for landslaget, hovedtrener for Start, vært både utviklingsansvarlig for barne- og ungdomsfotballen og jobbet som utviklingssjef i Norges Fotballforbund. I tillegg har han også vært sportslig leder i RosenborgBjørnebye signerte for Liverpool i 1992 og kan godskrive 184 offisielle kamper i rødt. Silkefoten fra Elverum var med og hentet hjem ligacup tittelen i 1995. Bjørnebyes spillerdrakt og medalje fra finalen er i dag utstilt på Fotballmuseet på Ullevaal Stadion. Stig Inge fikk åtte år som Liverpool-spiller og er fortsatt et navn alle scousere drar opp når du tar turen over til Liverpool, og folk oppdager at du er nordmann!


Vi gleder oss til å få besøk av en fotball faglig og hyggelig fyr som vil dele litt av gode historier fra et langt fotball-liv blant verden aller beste fotballspillere. Men dette er en ærlig fyr som også vil dele fra skyggesiden som han også opplevde, og som mange har lest om i boken Løsrivelsen, som han ga ut i 2009 og som han mottok Åpenhetsprisen fra Mental Helse for.


'

Når kan du komme?

Det er allerede mange som har meldt sin ankomst til Gjøvik torsdag, dagen før festivalen åpner offisielt. Da inviterer vi til et uformelt vorspiel på byens Liverpool pub. Dette er åpent for alle Liverpool-supportere og helt gratis. En perfekt opplading til festivalhelgen. Les mer om det her Bobilparkeringen er også åpen fra torsdag

Collage fra Liverpoolfestivalen 2022
Collage fra Liverpoolfestivalen 2022

Hvor er Gjøvik?

Gjøvik er Innlandets perle slik vi ser det. Fantastisk beliggenhet ved Mjøsa, Norges største innsjø. Erfaringsmessig så er været bra i begynnelsen av august (i følge festivalsjefen) Ta en titt på byen vår her.

Festivalområdet er på over 7 000 kvm og det ligger nede ved Mjøsa. Klikk her så finner du nøyaktig posisjon eller søk opp Liverbirds Norge på Google Maps.Hvor kan du bo?

Skal du bo i byen under festivalen så kan du velge hotel, bobilparkering eller vandrerhjem med festivalcamp. Alt i gangavstand fra sentrum og festivalområdet. Vi anbefaler deg å booke overnatting så snart som mulig. Du betaler ingenting når du bestiller. Her finner du steder du kan bo

Ofte stilte spørsmål

Vi har en egen side med svar på de spørsmålene vi får oftest. Ta gjerne turen innom og se om du får svar på det du lurte på. Finner du ikke svaret der så send gjerne en mail til info@liverpoolgjovik.no eller chat med oss!

144 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page