top of page

The Ragamuffins kommer tilbake!

Oppdatert: 19. okt. 2023

Disse gutta ble den store snakkisen under årets festival. Husbandet på Hotel Anfield og energibomba The Ragamuffins kommer tilbake Liverpoolfestivalen 2024!

The Ragamuffins backstage under Liverpoolfestivalen 2023. Foto: Jaran Pedersen
The Ragamuffins backstage under Liverpoolfestivalen 2023. Foto: Jaran Pedersen

Snakkisen!

The Ragamuffins ble den store snakkisen under årets festival. Det var kanskje ikke så rart for det disse gutta leverte fra fra scenen var intet mindre enn herlig. Vi inviterte dem umiddelbart tilbake til Liverpoolfestivalen 2024 og på lørdag kveld avslutter de en tre dagers fest med et fyrverkeri av en konsert.

Her blir det nok en gang LFC låter på løpende bånd fra gutta som står bak supporterversjonene av blant annet "Sim Senor" og "Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas " (Gimme gimme gimme) Det hele krydres med egne låterThe Ragamuffins har de siste sesongene vært husbandet på Hotel Anfield og er fast innslag der på kampdagene. De har også spilt rundt på store supporter arrangement i USA, Canada og Europa. Dette blir en perfekt avslutning på festivalen.Hvor kan du bo?

Også neste år kan du velge bosted etter hvilken komfort du ønsker og selvfølgelig hva som passer lommeboken din. Alle bostedene vi samarbeider med er i behagelig gangavstand fra festivalområdet. Vi drifter også en egen bobilparkering som allerede nå nærmer seg fullbooket. Her finner du oversikt over stedene du kan bo!

146 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page