top of page

The voice of Anfield!

Oppdatert: 24. mar. 2023

14. august 1971 debuterte Kevin Keegan for Liverpoool, samme dag debuterte også George Sephton som speaker. «The voice of Anfield» kan fortsatt høres over høyttaleranlegget, og i august kommer han til Gjøvik!

George Sephton har vært speaker på Anfield i 52 år.  Foto:  Irish Examiner
George Sephton har vært speaker på Anfield i 52 år. Foto: Irish Examiner

Han har vært med på alt!

Mr. Sephton har stått på ønskelisten vår helt siden vi startet planleggingen av Liverpoolfestivalen 2021, og vi er svært glade for at vi nå endelig har lykkes med å få han til Gjøvik.


Han kalles "The voice of Anfield" og det er kanskje ikke så rart når du har holdt det gående som speaker der i 52 år. 77-åringen sitter godt plassert i boksen sin på enden av Sir Kenny Dalglish Stand, tett ved The Kop. Der har han vært under hele Liverpools storhetstid, og har fått med seg alle oppturer og nedturer.Under Liverpoolfestivalen vil du bli bedre kjent med denne joviale, kunnskapsrike og ikke minst hyggelige mannen. Han vil være til stede hele helgen og dele av sine mange minner fra et langt liv på innsiden av Liverpool FC.


Gjest under Supportermiddagen!

Alt rundt supportermiddagen (egne billetter - se lenger ned) på Grand hotel fredag ettermiddag er ikke klart, men en nydelig meny er på plass, Ragnhild Lund Ansnes er vertinne og hun vil få selskap på scenen av George Sephton og minimum en Liverpool-legende (navn kommer) I tillegg vil David Jaggs fra The Ragamuffins stå for de musikalske innslagene.Dette blir to hyggelige timer hvor du kommer ekstra tett på våre gjester fra Liverpool. Fjorårets supportermiddag ble utsolgt så vi anbefaler deg å bestille plass ved bordet så snart som mulig. Bildene under er fra fjorårets supportermiddag hvor blant annet Phil Thompson og Kieo deltok!


Hvor kan du bo?

Skal du bo i byen under festivalen så kan du velge hotel, bobilparkering eller vandrerhjem med festivalcamp. Alt i gangavstand fra sentrum og festivalområdet. Vi anbefaler deg å booke overnatting så snart som mulig. Du betaler ingenting når du bestiller. Her finner du steder du kan bo


Ofte stilte spørsmål

Vi har en egen side med svar på de spørsmålene vi får oftest. Ta gjerne turen innom og se om du får svar på det du lurte på. Finner du ikke svaret der så send gjerne en mail til info@liverpoolgjovik.no eller chat med oss!

405 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page