top of page

Timo Tierney joiner Boss Night

Timo er en av artistene du ofte får oppleve når Boss Night drar i gang stemningen på supporter arrangement rundt omkring i verden. Han dukker også opp på Gjøvik!

Timo Tierney på scenen sammen med Boss Night!  Foto: Heyliverpool.com
Timo Tierney på scenen sammen med Boss Night! Foto: Heyliverpool.com

Boss Night line-up er klar!

Når Timo nå er klar for Liverpoolfestivalen så er det også klart hvem som skal utgjøre Boss Night på lørdag kveld. Han skal sammen med Jamie Webster og Kieo sørge for at du får en perfekt avslutning på Liverpoolfestivalen 2023!Timo Tierney er et kjent navn for de som følger musikken fra Liverpool. Han er frontmann i The Tea Street Band som har spilt sammen i mer enn ti år og som har to kritikerroste album bak seg. Timo er født og oppvokst i Kensington, en bydel i Liverpool. Han elsker byen og ved siden av musikerkarrieren jobber han i The Florrie, en organisasjon som jobber med veldedighet og aktiviteter lokalt i L8 området i Liverpool.Vi gleder oss til å møte Timo under festivalen, en fin fyr, Liverpool-supporter og en fyr som bryr seg om menneskene rundt seg og som lever YNWA hver dag. Velkommen til Gjøvik!


Sees vi på Gjøvik?

Liverpoolfestivalen er Skandinavias største festival i sitt slag. Den er laget av supportere, for supportere, og 4.-5. august skal vi nok en gang samle supportere til en helg hvor du vil komme tett på Liverpool-legender, høre den beste musikken fra Liverpool og selvfølgelig treffe likesinnede og kjenne på det sterke fellesskapet det er å være Liverpool-supporter!Hvem kommer?

Disse er legende er bekreftet (flere navn kommer): Peter Beardsley, Stig Inge Bjørnebye, Sammy Lee, Bruce Grobbelaar, John Aldridge ​Disse gjestene er bekreftet: Maren Lundby, George "The voice of Anfield" Sephton, James Pearce, Ragnhild Lund Ansnes


Hvor kan du bo?

Skal du bo i byen under festivalen så kan du velge hotel, bobilparkering eller vandrerhjem med festivalcamp. Alt i gangavstand fra sentrum og festivalområdet. Vi anbefaler deg å booke overnatting så snart som mulig. Du betaler ingenting når du bestiller. OBS: Festivalrabatten gjelder t.o.m. 7. juli

82 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page