top of page

Velkommen til oss Phil Thompson!

Oppdatert: 23. jul. 2022

Thompson var Liverpool-supporter som barn og fikk sin første proffkontrakt i 1971/1972-sesongen. Han debuterte allerede som 18-åring året etter, i 1972/1973-sesongen. I juli neste år kommer han til Gjøvik!

Phil Thompson med UEFA cup trofeet i 1981, etter 1 - 0 mot Real Madrid
Phil Thompson med UEFA cup trofeet i 1981, etter 1 - 0 mot Real Madrid

Phil var faktisk en av de første vi tok kontakt med når vi skulle hente inn gode navn til Liverpoolfestivalen 2021. Han var svært positiv da men måtte melde at han dessverre ikke hadde anledning. Samtidig meldte han at han svært gjerne ville ta turen neste år. Så nå kan vi endelig bekrefte at Phil er på vei til Liverpoolfestivalen 2022Phil Thompson skrev kontrakt med Liverpool som 17 åring og allerede året etter, i 1972/1973-sesongen var Phil delaktig da Liverpool vant både ligaen og UEFA-cupen. Sesongen etter tok han over plassen til Larry Lloyd permanent i Liverpool, og dannet et fantastisk midtstopperpar sammen med den legendariske Emlyn Hughes.
Løftet mye sølvtøy!

Mr. Thompson var med gjennom hele perioden som man gjerne kaller gullæraen til Liverpool. Han har hentet hjem alt av sølvtøy, fra ligamesterskap, til FA-cup og europeiske trofeer. Han bekledte også kapteinsbindet fra 1979, til Graeme Souness tok over i 1981, og kan notere seg for 42 landskamper for England. ?Phil Thompson på jobb for Sky Sports  Foto: Sky Sports
Phil Thompson på jobb for Sky Sports Foto: Sky Sports

Etter endt karriere jobbet han i flere perioder som assistent manager under både Kenny Dalglish og Gerard Houllier. Han har også vært en populær ekspertkommentator hos flere TV kanaler og var gjennom flere sesonger tilknyttet Sky Sports. Det er en kunnskapsrik, hyggelig og talefør Liverpool legende du får møte på Gjøvik i juli neste år!Engasjert supporter

At Phil Thompson fortsatt er en dedikert Liverpool supporter bør ingen være i tvil om. Ta en liten titt på videoen under fra Sky Sports sending fra Liverpool - Manchester City da Mo Salah scoret 2 - 1 i CL kvartfinalen.
245 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page