top of page

Verdens beste Maren kommer!

Maren Lundby kan skilte med masse gull og glitter fra hoppbakken. Den tidligere verdens- og olympiske mesteren er Liverpool-supporter og blir en av dem du vil bli bedre kjent med under Liverpoolfestivalen 2023!

Maren Lundby i garderoben på Anfield! Foto: Privat
Maren Lundby i garderoben på Anfield! Foto: Privat

Liverpool-supporter!

Vi er glade for at vi endelig har fått med Toten jenta, Maren Lundby, på laget. Hun vil være en av gjestene rundt bordet og på scena under Livergirls ONLY lunsjen på PI-taket og selvfølgelig også på festivalområdet senere på festival lørdagen.


Sjekk det foreløpige programmet


Maren er olympisk mester og verdensmester i normalbakke, og i 2021 ble hun tidenes første kvinnelige verdensmester i stor bakke. Hun har vunnet flere verdenscuprenn enn noen annen norsk hopper.Hoppdronningen var også en aktiv fotballspiller før hun valgte hoppstøvler foran fotballsko. Favorittlaget har alltid vært Liverpool FC og hun har også rukket noen turer til Liverpool ved siden av livet som toppidrettsutøver.

Jeg ble mer bekymret da Van Dijk forsvant ut med skade, enn da jeg ble skadet

I 2020 fikk Lundby påvist «Jumpers knee» om trent på samme tid som Virgil van Dijk ødela kneet etter et overfall fra Jordan Pickford . Da uttalte hun, "Jeg ble mer bekymret da Van Dijk forsvant ut med skade, enn da jeg ble skadet" Jepp, det er en skikkelig supporter som tar turen fra Toten!

Et forbilde!

Lundby har gjennom sin karriere kjempet for kvinnenes status og rettigheter i hoppsporten. Hennes klare stemme bidro blant annet til at stor bakke ble en egen øvelse for kvinner i VM i Oberstdorf i 2021, der hun selv vant gullmedaljen.Maren Lundby ble kåret til Årets forbilde på Idrettsgallaen i 2020 og Årets navn i 2022. I 2021 ble hun tildelt Holmenkollmedaljen. For sin rolle som forbilde har Lundby blant annet fått Norske Kvinners Sanitetsforenings pris, Fredrikkeprisen 2022, for på en forbilledlig måte å ha satt søkelys på idrettsutøveres helse og kroppspress. I 2022 ble hun også tildelt Peer Gynt-prisen.

Livergirls ONLY!

Livergirls ONLY er en lunsj for røde jenter og var en stor suksess under Liverpoolfestivalen 2022. Vi fikk beskjed bare få minutter etter at lunsjen var over at dette måtte gjentas også under Liverpoolfestivalen 2023. Vi er ikke vanskelige å be så dermed blir det Livergirls ONLY også på neste festival.


Les mer om Livergirls ONLY


Vi kan love 90 minutter (+ tilleggstid) med Maren Lundby og John Aldridge, levende musikk fra Andy Hodgson, trivelige folk, nydelig mat, bobler, goodie bag og kanskje en overraskelse eller to.


Livergirls ONLY arrangeres i samarbeid med LFC Supporters Club Norway og billetter finner du her (obs begrenset antall plasser)


Prisene stiger!

For øyeblikket får du festivalpass hele helgen for kr 1 290,00 og dagspass for kr 790,00. Disse prisene vil stige i løpet av juni. Vi anbefaler derfor at du sikrer deg festivalpass nå.


319 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page