top of page

Vi selger signerte drakter!

Gjennom vår samarbeidspartner 23 Foundation kan vi nå tilby deg signerte drakter og annet fra nåværende og tidligere spillere og managere!

Jamie Carraghers 23 Foundation

Vi er stolte over å samarbeide med 23 Foundation. En veldedighets organisasjon som en av våre store legender, Jamie "Carra" Carragher, tok initiativ til å starte i 2009. Formålet var å gi lokale barn og ungdom en sjanse. Gjennom årene har 23F ikke bare bidratt med penger og aktiviteter i Liverpool men også donert penger over hele verden, til gode formål som kommer barn og ungdom til gode. De har siden starten donert nesten 40 millioner kroner. Mye av pengene som doneres går til andre veldedighets organisasjoner og i hovedsak til organisasjoner som opererer i Liverpool by. I tillegg engasjerer 23F seg i aktiviteter og opplevelser, slik som når de under forrige helgs kamp mot Chelsea hadde med seg 50 barn og unge på kamp. For noen av disse ble det 90 minutter med opplevelser de aldri ville få oppleve uten en hjelpende hånd fra 23FFinansieringen

23 Foundation finansieres i hovedsak av donasjoner og salg av signerte supporter effekter gjennom hjemmesiden som du finner her Ta gjerne turen innom og les mer om hvilke prosjekter 23F er involvert i og ta også en titt på hvilke eksklusive supporter effekter de tilbyr.

Jamie Carragher og 23 Foundation hylles med et eget veggmaleri i Marsh Lane Liverpool.  Foto: Liverpool Echo
Jamie Carragher og 23 Foundation hylles med et eget veggmaleri i Marsh Lane Liverpool. Foto: Liverpool Echo

Nå kan du kjøpe signerte drakter og annet av oss!

Vi har samarbeidet med 23 Foundation siden 2021 og under Liverpoolfestivalen 2022 samlet vi inn over 60 000,00 kroner via de som var på festivalen. Fire av de som bidro fikk hver sin signerte LFC drakt. Under Liverpoolfestivalen 2023 skal vi lodde ut enda flere drakter og målet er å samle inn kr 100 000,00! I tillegg skal vi selge signerte drakter, bilder og andre effekter i Supportershopen vår som kan bidra med sårt tiltrengte penger. Du kan også kjøpe armbånd i silikon og bidra til å gjøre en forskjell for noen som trenger det!

Hvorfor kjøpe av oss?

Du kan selvfølgelig velge å kjøpe signerte drakter og effekter hvor du vil, men kjøper du av oss eller direkte fra 23 Foundation så får du ekte vare. Alle drakter og andre effekter kommer med ekthetsbevis og i tillegg vet du at pengene går til en god sak. Alle drakter og annet som legges ut vil være i et begrenset utvalg men det vil være mulighet til å legge inn at du ønsker å motta varsel hvis vi skulle få inn flere av samme drakt/effekt senere. Vi vil legge ut produkter i supportershopen vår etter hvert som de kommer inn på lager men vi har ikke mulighet til å reservere eller ta i mot forhåndsbestillinger.

Fra venstre, Mike Lepic  fra 23F og Philly Carragher (far til Jamie) Foto: Liverpool Echo
Fra venstre, Mike Lepic fra 23F og Philly Carragher (far til Jamie) Foto: Liverpool Echo

Vi har lagt ut de første draktene

De første draktene er lagt ut i supportershopen vår og det er noen virkelige godbiter. Her kan du sikre deg en signert drakt av Thiago Alcantara, i enten large eller medium, Vi har også Joe Gomez av dagens spillere i tillegg til Champions league vinner og levende legende Sami Hyppiä som flere av dere som var på fjorårets festival hadde gleden av å møte. Rosinen i pølsa er for oss en honordrakten som er signert av Rafa Benitez, manageren som tok oss tilbake til toppen av Europa med den legendariske seieren i Champions league i 2005, ......og drakten bærer selvfølgelig nummer 05 på ryggen!
Ukens tilbud!

Hver uke kjører vi knalltilbud på en eller flere produkter i supportershopen vår. Skal du få med deg det så må du enten ta turen titt og ofte innom hjemmesiden vår, følge oss på Facebook eller melde deg på nyhetsbrevet vårt.Siste innlegg

Se alle
bottom of page