top of page

Welkom de heer Kuyt

Oppdatert: 26. jul. 2023

Dirk Kuyt er klar for Liverpoolfestivalen 2023. Den tidligere toppscoreren og mannen med imponerende 104 landskamper for Nederland gleder seg til å ta turen til Gjøvik i august!

Dirk Kuyt kommer til Liverpoolfestivalen 2023  Foto: sportsbible.com
Dirk Kuyt kommer til Liverpoolfestivalen 2023 Foto: sportsbible.com

Elsket av The Kop!

Dirk Kuyt ble forsøkt hentet til Liverpool i sommeren 2005, samtidig var også Tottenham ute etter nederlenderen. Den gangen endte det med at han fortsatte som kaptein og storscorer for Feyernord. Året etter var flere klubber på banen igjen for å sikre seg Kuyt men han valgte Liverpool (overgangssum 9m pund) og han så seg aldri tilbake. The Kop trykket han til sitt bryst allerede fra første sesong, en sesong hvor han ble toppscorer, sendte Liverpool til finalen i Champions league med den avgjørende straffen og senere scoret i finalen. En finale vi tapte mot AC Milan.Dirk ble kalt The Energizer Bunny eller Duracell kaninen som vi sier i Norge. Han ble kjent for å yte minst 120% i hver eneste kamp og ga seg aldri før dommeren blåste sluttsignalet. Da tok han alltid turen ut mot hvert cornerflagg for å takke fansen for kampen. Jepp, vi elsket han!Dirk fikk seks sesonger og 208 kamper i rødt, 51 mål og sølvtøy fra Community Shield i 2006/07 og ligacupen i 2011/12. Han står med imponerende 104 landskamper for Nederland. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med han under festivalen!


Dirk Kuyt deltar også på Livergirls ONLY. Les mer om jentelunsjen her

Har du ikke kjøpt festivalpass?

Vi har valgt å ikke øke prisen på festival- og dagspass selv om dette egentlig var planen. Årsaken er at vi erfarer at strømpriser, renteøkninger og dagligvarer som stadig blir dyrere betyr at mange må prioritere hardt når det gjelder hva pengene skal gå til. Vi håper selvfølgelig at Liverpoolfestivalen 2023 er noe du har lyst til å bruke pengene på.

Medlemsrabatt

Er du medlem i Liverpool FC Supporters Club Norway får du 15% rabatt på festival- og dagspass. Det er lagt ut kun 100 stk så vær rask. Send en mail til info@liverpoolgjovik.no med mobilnummer så mottar du rabattkoden!


579 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page