top of page

Aldo kommer til Liverpoolfestivalen!

John Aldridge omtales gjerne som Aldo blant venner. Og det er blant venner han kommer når han tar turen til Liverpoolfestivalen i august. Gled deg til å bli bedre kjent med denne fyren!


Det er en svært hyggelig fyr som tar turen til Liverpoolfestivalen i august. Aldo har masse historier på lager og ser ut til å trives svært godt sammen med supporterne. Han fikk tre og en halv sesong i Liverpool-trøya men står likevel igjen som en av de aller beste og mest effektive spissene vi har hatt. 104 kamper og 64 mål sier det meste, i tillegg så er han født og oppvokst i Liverpool. Sånn blir du legende!Erstattet Rush

John «Aldo» Aldridge ble hentet inn til klubben midt i 1986/87 sesongen for å erstatte Ian Rush. For å legge minst mulig press på Aldo så valgte manager Kenny Dalglish å gi han drakt nummer 8 i stedet for Rush` sin tidligere drakt, nummer 9. Den første hele sesongen bøttet han inn hele 29 mål på 45 kamper og fulgte opp neste sesong med hele 31 mål.


Aldo er født og oppvokst i Liverpool men har representert Irland på fotballbanen. Bestemoren var irsk og da Aldo ble forespurt om å spille for Irland så takket han ja. Det ble 69 landskamper og 19 mål før hans siste landskamp i oktober 1995. Aldo avsluttet fotballkarrieren i «Liverpool» klubben Tranmere og var manager for samme klubb i perioden 1995 – 2001.Se video

LFCTV`s Steve Hunter og John Aldridge tar helt av i studio under den legendariske 4 - 0 kampen mot Barcelona.

På plass hele helgen!

Aldo vil være på plass hele festivalhelgen og du får flere muligheter til å bli bedre kjent med han. Alle legendene som deltar på festivalen vil være med på flere meet&greets og andre aktiviteter. Du kan også regne med å møte både han og de andre ute på festivalområdet som "vanlige" festivaldeltagere som du kan slå av en prat med!


Covid 19 oppdatering: Hvis festivalen blir utsatt/avlyst eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass og andre billetter bli refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022!


115 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page