top of page

Livergirls ONLY i salg!

Nå er billettene til de 90 triveligste minuttene på Liverpoolfestivalen 2024 lagt ut. Vær rask, det er et begrenset antall billetter i salg!


Lunsj for jentene!

Vi har de to siste årene samarbeidet med den offisielle supporterklubben i Norge om et eget arrangement for alle Livergirls som kommer til festivalen. Dette vil vi også gjøre under Liverpoolfestivalen 2024. I 2022 var det David Fairclough som fikk æren av å være legenden og Odd Einar Nordheim med familie som sto for musikken. I fjor fikk man bli bedre kjent med Maren Lundby og Dirk Kuyt, mens Andy Hodgson sto for musikkenI år er det Glenn Hysèn som dukker opp, og etter ønske fra mange som var med i fjor, Andy Hodgson kommer tilbake med gitaren!


Det blir 90 hyggelige minutter (+ tilleggstid) sammen med andre Livergirls, bobler, goodie bags fra LFCSCN, levende musikk og meet and greet


Billetten koster kr 425,00 og det er begrenset antall billetter i salg!Menyen

Billetten til Livergirls ONLY inkluderer en glass bobler ved ankomst. I tillegg kan vi friste med:

Kylling sandwich med estragondressing, hjertesalat, marinerte tomater, kullgrillet paprika, gresskarpesto, toppet med trøffelost fra Snertingdal Ysteri


Send mail til info@liverpoolgjovik.no hvis du har matallergi som må hensyntas


Arrangementet starter kl 12:30 på PI-taket, Strand hotel. Varighet ca 90 minutter


Med utsikt over Mjøsa!

Arrangementet vil foregå på taket av Quality Strand hotel. Her finner finner du PI-taket, byens flotteste uterestaurant med panoramautsikt over Mjøsa og festivalområdet. Baren har selvfølgelig alle rettigheter. Det er ingen aldersgrense på dette arrangementet.


390 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page