top of page

Aldri Alene!

Oppdatert: 7. des. 2023

Hva betyr disse to ordene for oss Liverpool-supportere, og hvordan etterlever vi dem?

You`ll never walk alone!

Vi Liverpool-supportere liker å tro at vi er en del av et fellesskap, et fellesskap som tar vare på oss når vi trenger det. For mange så oppleves fellesskapet gjennom en TV skjerm, med vissheten om at mange andre likesinnede også deler den samme opplevelsen som deg. For andre handler det om å møte andre røde til kamp på en pub eller et lokale i sammen med Liverbirds foreningen du er medlem i. Og er man en av de som tar turen til selve byen og inn på tribunen så føler man kanskje enda mer på fellesskapet og tilhørigheten.Men hverdagen består aller mest av dager uten fotballkamper, uten turer til Liverpool, dager som for alt for mange oppleves som tunge. Hvor flinke er vi til å ta vare på hverandre?


Som Liverpool-supporter hviler det et ansvar på deg. Klubbens verdier bør være like viktige som resultatene på banen. Ingen skal gå alene, og gjør du det skal vi andre supportere slå følge med deg. Å være Liverpool-supporter skal føles som å være en del av en familie, en familie som tar vare på deg, når du trenger det. Er du Liverpool-supporter så er du ALDRI ALENE!Liverpoolfestivalen ønsker å være et sted hvor alle skal føle seg inkludert, å være et sted hvor alle skal føle på fellesskapet. Men vi er bare en liten aktør som tilbyr tre dager i løpet av året, hvor vi av hele vårt hjerte ønsker å legge til rette for dette. Resten av året må alle stille opp for hverandre. Har du ikke en lokal Liverbirds forening der du bor, så start en. Det trengs bare to personer for å ha noe felles, og er det to så er du ikke alene. Ta kontakt med den offisielle supporterklubben i Norge, Sverige eller Danmark for å få hjelp til å starte opp en egen forening. Send oss gjerne en mail på info@liverpoolgjovik.no hvis du trenger hjelp til å komme i kontakt med de som kan hjelpe deg!Si det med en t-skjorte!

Vi ønsker å sette fokus på kjerneverdien til vår kjære klubb. Vi ønsker at så mange som mulig skal bære budskapet på brystet. Ingen skal gå alene, ingen skal stå alene, ALDRI ALENE!

T-skjortene kan kjøpes via vår supportershop, og alle inntekter går til å skape en ny festival på Gjøvik 1.-3. august 2024! Du kan velge hvit eller sort, eller kanskje en av hver? Kjøp her!When you walk through a storm Hold your head up high And don't be afraid of the dark At the end of a storm There's a golden sky And a sweet silver song of a lark


Walk on through the wind Walk on through the rain Or your dreams be tossed and blown


Walk on! Walk on! With hope in your heart And you'll never walk alone You'll never walk alone


Walk on! Walk on! With hope in your heart And you'll never walk alone You'll never walk alone

136 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page