top of page

Supporterne hjelper oss!

Oppdatert: 6. okt. 2023

Når Liverpoolfestivalen 2024 sparkes i gang så er målet å lage en enda bedre festival. Det har vi fått hjelp til av supportere fra hele landet!

I etterkant av festivalen i år så sendte vi ut en spørreundersøkelse til alle de som hadde kjøpt festivalpass via billettsystemet vårt. Vi fikk inn hele 185 svar, et representativt utvalg, og dermed et godt utgangspunkt for evaluering av Liverpoolfestivalen 2023!


Vi fikk svar fra hele landet, fra det høye nord til det glade sørland, og fra både røde jenter og gutter. Vi har også hatt en evalueringsrunde med flere av våre samarbeidspartnere, her har det også kommet innspill og tilbakemeldinger som vi tar med oss videre. Tusen takk til alle som tok seg tid til å delta, deres svar og gode innspill er gull verdt på veien mot Liverpoolfestivalen 2024!Det ble også sendt ut spørreundersøkelse i etterkant av fjorårets festival. Spørsmålene i årets undersøkelse er helt like som i fjorårets, slik at vi kan sammenligne score som vi får på de forskjellige spørsmål og emner. Vi presenterer ikke hele undersøkelsen, men vi gir deg resultatet på en del av spørsmålene vi stilte.

Vi spurte blant annet om hvor sannsynlig det var at man ville komme tilbake til Liverpoolfestivalen 2024. Her opererte vi med en skala fra 1 til 6 hvor 6 var svært sannsynlig. Her scoret vi 5,43 (5,17 i 2022) Vi spurte også om hvor fornøyd man var med Liverpoolfestivalen 2023 totalt sett. Her scoret vi 5,45 (5,22 i 2022) Dette er en utrolig god score og opp fra fjorårets gode tall.Vi lever ganske godt på all ros vi får og har fått, men det er nyttigere med innspill på hvordan vi kan bli bedre, og det har vi fått massevis av. Men først presenterer vi noen flere tall.


Hvor fornøyd er du totalt med følgende? 1 er lite fornøyd og 6 er svært fornøyd

Klikk for større bilde
Klikk for større bilde

Vi har også her fått gode tall på de fleste områdene og vi er spesielt fornøyd med score på bobilparkeringen, festivalområdet og fellesskapet. Selv om fellesskapet går noe ned i score fra 2022 så er det fortsatt en meget godt tall, og det er området som er viktigst for oss å score høyt på. Årsaken til at tallet går litt ned fra 2022 ligger antageligvis i at deltagerne ble litt mer spredt på festivalområdet i år pga. flere telt.Et klart forbedringsområde er utvalg av både mat og merch. Begge disse områdene jobber vi allerede med og det enkleste i utgangspunktet er mat. Når det gjelder merch så er vi avhengig av å få samarbeidspartnere som er villig til å delta med utvalg av supporter artikler utover det vi selger gjennom vår supportershop. Vi er på saken!


Hvor fornøyd er du totalt med følgende? 1 er lite fornøyd og 6 er svært fornøyd

Klikk for større bilde
Klikk for større bilde

Vi er ekstremt glade og ganske så stolte over at deltagerne scoret oss på hele 5,75 når det gjelder alle de frivillige som jobbet for oss. Diss folkene betyr utrolig mye for oss, det er faktisk ikke mulig å gjennomføre Liverpoolfestivalen uten at folk stiller opp frivillig for å hjelpe oss med store og små ting. Vi er også fornøyd med at vi har forbedret oss på informasjonsflyten og at folk opplever at tilgang på sitteplasser er god. En liten økning på totalinntrykket av maten, men her er fortsatt scoren lavere enn ambisjonen vår.


Hvor fornøyd er du totalt med følgende? 1 er lite fornøyd og 6 er svært fornøyd

Klikk for større bilde
Klikk for større bilde

Damene er svært godt fornøyd med Livergirls ONLY, enda mer fornøyde enn i fjor. Men også her er det potensiale for forbedring, som vi allerede har identifisert via gode innspill fra de som deltok. Når det gjelder Skibladner cruiset så var meningene svært delte blant de som deltok. Været var selvfølgelig ikke helt på topp men det var også noe dårlig kommunikasjon fra oss i forkant som nok gjorde at forventningen til cruiset var noe høyere enn vi klarte å innfri. Dommen over supportermiddagen er vi heller ikke fornøyde med, selv om vi får en økning fra i fjor. Innspill går blant annet på at middagen tok for lang tid og at prisen var for høy i forhold til mat og innhold. Nyttige innspill som vi tar med oss videre og som har gjort at vi allerede nå har bestemt oss for å endre noe av konseptet rundt supportermiddagen.

Innspill og tilbakemeldinger fra supporterne!

Under kan du lese noen av innspillene og tilbakemeldingene som har kommet fra de som deltok på Liverpoolfestivalen 2023. Har du noen innspill eller tilbakemeldinger som du brenner etter å gi oss så send disse på mail til info@liverpoolgjovik.no


Har du noe på hjertet som du vil dele med oss, ris og ros?

 • Strålende jobbet! Blide verter, god stemning, lite kø og flott oppsett på selve festivalområdet. Ble litt country-festival-vibber under noen av musikkinnslagene, de traff ikke meg helt. Men andre koste seg, så da funket det vel:-)

 • Imponerende hvordan dere bruker internett! At dere mitt oppi alt fortsatt har tid til å legge ut snutter og oppdateringer der til enhver tid! Dette er også til stor glede for oss! Både nyttig og gøy og følge med😊 Men som jeg sier, dere er utrolige! Er bare å ta av seg den røde solhatten altså🤠

 • Ser gjerne kamp neste gang, som i fjor. Heller ha festivalen senere, etter seriestart.

 • Vi reiste hele familien, alder 48 til 17 år. Alle 4 hadde det supert på festival! Og alle 4 vil tilbake neste år.

 • Dere gjør en kjempejobb! Unik mulighet til å treffe kjente fra hele landet og treffe nye bekjentskaper!

 • Bytt ut intervjueren av legendene. Få inn noen friske navn og typer

 • Bra dere satt opp ekstra telt pga regn. Ønskelig med noen aktiviteter for barn/yngre, f.eks ball og mål, en liten fotballbinge etc.

 • Det hadde det vært fint å ha noe for barn og ungdom. Tror det er morsomt for dem å være med, men har noen konkurranser og små premier. (F.eks. straffespark, liten fotballbane, FIFA turnering på PlayStation, fargestifter, quiz, etc)

 • For lite originalt supporterutstyr for salg. Kunne vært noen tilbydere av fotballreiser. Savnet et sted hvor man kunne sitte og se på gamle klipp fra høydepunkter i Liverpools historie, og se noen av de gamle heltene i aksjon. Ønsker meg skikkelige festivalbånd som kan brukes en stund etter festivalen, og ikke papirutgave. Betaler gjerne for det.

 • Bare hyggelige folk overalt, både de som jobbet der, frivillige og legendene og også vi supportere

 • På storskjermen bør det rulle "highlights" fra tidligere bragder - mye å ta av her:-) Og film festivalgjengerne "live". Her kan d fort komme noen blinkskudd:-)

 • Liverpool festival er beste jeg vært på ☺️. Jeg synes dere er kjempeflink til å jobbe med Liverpool festival og få dere orden på Gjøvik

 • Kanskje hatt noe mer opplegg for de minste på dagtid. Litt konkurranser o.l med noen småpremier. Ellers var det meget bra i år også 👍

 • La gjerne store øyeblikk fra lfc fotballen på storskjerm både fra gamle dager og nyere tid

 • Synes dere gjorde en kjempejobb og at dere var så tilgjengelige og hyggelig betø mye. Jeg var på festivalen alene i fjor og hadde med meg kjæresten i år, som også var strålende fornøyd! Han var superfornøyd med legendene og Jamie Webster. ! Vi kommer garantert igjen i 2024!!!!

 • En av deres funksjonærer var sur hele helga. Kan hende det kan være lurt å snakke litt om hvordan frwmatåoverfor gjelder og kunder før neste års festival

 • Supert opplegg og alle var super hyggelige.hjelpsomme vakter,barfolk som var hyggelige og betjening

 • Jeg har bare ros og gi dere fra første dag var det konstant blide mennesker vi ble møtt med varme og kjærlighet omvisning alt var helt perfekt Skulle jeg gitt dere ris måtte det vært for lite supporter utstyr og fort fult på aktiviteter

Hvordan synes du programmet var satt sammen? Var det for mye av noe, for lite av noe? Ble det for hektisk eller hadde det vært plass til mer i programmet?

 • Hadde vært plass til mer, skulle gjerne hatt "talkshows" litt senere på dagen også.

 • Passe program, men litt dårlig lyd på intervjusekvensane

 • Synes alt var veldig variert og fint!!!

 • Syntes det aller meste var helt knall. Kanskje en samtale fra scenen til hver dag. Men alt i alt helt topp!

 • Musikk for man vel aldri nok av. Storskjermen kunne kanskje vist noen klassiske oppgjør med ujevne mellomrom. Altså klassikere i IFC historien. Hvis det da ikke er ©-beskyttet...??

 • Tenker at man ikke trenger så mange forskjellige artister. Nå dere har fått tak i noen så gode som Andy og Ragamuffins, er disse noen som kan holde det gående hele helga! I år var Marugada på Hovdetoppen på Lørdagen. Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og arrangere en konsert på festivalområdet, som drarandre enn kun Røde venner?

 • Få supportere til å fortelle om sine opplevelser med LFC. I en intervju sone... 👍

 • Syns stort sett det var bra, men legg gjerne festivalen til første Premier League-helga, sånn at vi får match på storskjermen.

 • Gjerne litt meir i mellom slagene. Va djevelsk dødt under supporter middagen før oss som ikke fikk med oss det.

 • Akkurat pass satt sammen, var ikke mye ventet tid. Brukte ventetiden til å hente drikke og se på utstillerne.

 • Programmet var veldig bra. God balanse på scenene.

 • Må annonsere tydligere over høytalerne når legendene/gjestene skal intervjues på scenen. Litt for mye "støy" (skravling) under intervjuene. Måtte rimelig nære for å få med seg hva som ble sagt. Teltet ved scenen må være litt høyere. De som satt bakerst så ikke ansiktene på scenen. Kanskje komprimere området litt?...

 • Synes det er flott at liverpoolfestivalen satser lokalt, egne lokale artister osv. Løfter dem frem i lyset på en utrolig fin måte. Lille Gustav var jo bare hærlig, å artistene selv også setter utrolig stor pris på dette❤️ men som sakt et lite ønske for oss som kommer langveis fra, spill gjerne egne sanger, men ta en trall eller to som vi også kan, vi har så lyst å være med der

 • Reduser gjerne antall artister. De beste klarer fint å holde det gående hele helgen. Andy og The Ragamuffins var meget bra. Håper de kommer tilbake neste år. Litt dårlig lyd fra lille scenen om man ikke fikk sitteplass i teltet rett ved. Hørte ingenting bort til Pizzabakeren-teltet dessverre

 • Godt sammensatt, men hadde vært plass til flere legender.

 • Synes det var passelig. Tror ikke man skal presse inn enda mer. Det sosiale med andre supportere er en veldig viktig del av festivalen, derfor må det settes av nok tid også til den biten. Kanskje kunne legendene vært enda mer tilgjengelig med litt mindre program? Synes legendene var noe mer tilgjengelig og hang mer med oss i 2022, men dette kan være en følelse som er feil. Været var også mer med oss i 22, slik at det nok var lettere å henge. Dette er ikke kritikk, bare en oppfatning.

 • Synes at det var litt uheldig at supportermiddagen fant sted samtidig med Meet and greet med legender.

 • Veldig flott program. Variert og bra. Jeg var på festivalen med et barn, han var strålende fornøyd med både legender og gavedryss.. Når jeg først kom inn på festivalområdet tenkte jeg at det var lite å finne på / se på der. Men tida fløy i vei. Vi kjente ingen på festivalen og det var vårt første møte med Liverpool supportere, Det var utrolig koselig og mye hyggelige folk.

 • Bra og passe innhold! Aktuelt med et TV hjørne som viser gamle kamper? Spesielt på formiddagen?

 • Et meget bra program og oppsett. Dere gjør en fantastisk jobb En ting jeg ikke var så fornøyd med er at dere reklamerer for eary bird billetter kun en kort periode (har allerede startet for 2024) og jeg kjøpte rett etter festivalen i 22. Men det var ikke mye vits da dette blir solgt nesten til festivalen starter i år. Enten så er det early bird og billig en periode, ellers så kan dere bare ta full pris. Ikke det at jeg syns dere er dyre på fullprisbilletten heller. Stå på og så kommer jeg med mine venner i 2024 også

Siste innlegg

Se alle
bottom of page