top of page

Festival camp midt i byens indrefilet!

Det vil bli flere overnattingsmuligheter under festivalen men vi tror mange vil velge festival campen. Vi samarbeider med Gjøvik Vandrerhjem Hovdetun og dermed kan du bo midt i byens indrefilet!

Hvordan vil du bo?

Gjøvik Vandrerhjem Hovdetun ligger idyllisk plassert ved det som vi på Gjøvik kaller Fastland. Et stort friluftsområde med stort basseng og stupetårn, tennisbaner, padel, beachvolleyballbane, lekepark og mer. Området er svært populært blant byens egen befolkning og andre som tar turen til byen.Under festivalen vil vi ta i bruk området rundt vandrerhjemmet som festival camp, og her kan du velge om du ønsker å ta med eget telt, leie rom eller hytte, Uansett hva du velger så kan du glede deg til frokost på balkongen etter en morgen dukkert i bassenget (og kanskje litt dødsing fra stupetårnet?)

I underetasjen på vandrerhjemmet finnes det selvfølgelig et Liverpool fuzzballspill! Daglig leder Steffen Csirmaz er knallgod på det og utfordrer alle på festival campen til å måle krefter med han!
I underetasjen på vandrerhjemmet finner du Gjøviks vakreste fussballbord!

Book nå!

Frokost vil være inkludert uansett om du velger telt, rom eller hytte! Det er begrenset antall rom og hytter så vi anbefaler deg å være rask hvis du ønsker et av de alternativene. Skal du bo i telt så er kapasiteten svært god. Hvis det frister å bo på vår idylliske festival camp sammen med masse andre røde så finner du info litt lenger ned på siden. Følg gjerne Gjøvik vandrerhjem Hovdetun på Facebook

Flere bo alternativer

Hotellene og bobilparkeringen er også åpne for booking. Her betaler du ingenting før du kommer. I tillegg finnes det et utvalg av Air BNB muligheter i Gjøvikområdet samtidig som vi jobber med flere alternative plasser for dere som trenger litt søvn mellom slagene.

OBS: Det er få plasser igjen på bobilparkeringen
Meld deg på nyhetsbrevet slik at du ikke går glipp av noe! Sjekk også det foreløpige programmet


1 427 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page