top of page

Hr. Smiths venner!

Oppdatert: 28. mar.

Torsdag kveld blir det god kok på festivalområdet når Hr. Smiths Venner drar i gang sin hyllest til Joachim «Jokke» Nielsen!

Hr. Smiths Venner avslutter torsdags kvelden på festivalen. Foto: Jan Harald Helmersen
Hr. Smiths Venner avslutter torsdags kvelden på festivalen. Foto: Jan Harald Helmersen

Jokkes arv!

Hr. Smiths Venner er et hyllestband til Joachim «Jokke» Nielsen, og leverer de

udødelige klassikerne hans med energi, tempo og råskap. Bandet har siden 2010 spilt over 200 konserter og har med det opparbeidet seg et særdeles godt rykte som beinsolide leverandører av Jokkes arv.Bandet har figurert på forskjellige konsertarenaer, puber, barer, utesteder, samfunnshus, privatboliger, låver, festivaler, klamme kjellere og glovarme scener både innendørs og ute rundt omkring i Norge, ingen scene er for stor og ingen plass er for liten. Bandet leverer pur energi fra scenen når de hamrer grundig løs på Jokkes katalog midt i mellom ærefryktig respekt og skamløs spilleglede, og publikum er garantert å forlate konserten med et smil om munnen og et minne for livet.


Ekstra hyggelige priser torsdag

Vi har ekstra hyggelige priser på dagspass for torsdag. Da får du med deg alt som skjer på festivalområdet, før kvelden avsluttes med et fyrverkeri av et band! Festivalområdet åpner kl 16:00 på torsdag 1. august! Sjekk priser

Programmet for Liverpoolfestivalen 2024

Det mangler fortsatt en del navn før vi kan presentere et endelig program for hele festivalen. Tilbakemeldingene fra både årets og fjorårets festival var at vi traff bra med programmet vi hadde satt sammen, og vi legger listen enda et hakk opp foran Liverpoolfestivalen 2024.

Vi er også svært godt fornøyd med bookingene vi har gjort så langt. Det var et krav fra årets deltagere om at Det Betales, Andy Hodgson og fjorårets "vinner", The Ragamuffins, måtte komme tilbake. Det klarte vi selvfølgelig ikke å si nei til og artistene sa umiddelbart ja når vi spurte. Flere artister annonseres senere.Legender som Jan Mølby, Vegard Heggem og Glenn Hysèn er klare, samtidig jakter vi flere legender. Disse vil bli presentert så snart de er booket.Det gleder oss at vi endelig har fått huket inn The Anfield Wrap, Det blir egne show med TAW både fredag og lørdag. Les mer om The Anfield Wrap her James Pearce er også med til neste år, han har blitt fast inventar, og vil lede flere av live intervjuene fra Pizzabakeren scenen. Klikk på plakaten for foreløpig programFestivalområdet

Festivalområdet vil også i 2024 ligge plassert nede ved Mjøsas bredd, få steinkast, eller innkast, fra sentrum. Det betyr at du vil ha kort vei fra hotellet eller festivalcampen, og velger du bobilparkeringen så vil du være nærmeste nabo. Klikk her så finner du nøyaktig posisjon eller søk opp Liverbirds Norge på Google Maps.
225 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page