top of page

The great Dane!

Oppdatert: 6. sep. 2023

Jan Mølby er vår første signering til Liverpoolfestivalen 2024!

Jan Mølby er klar for Liverpoolfestivalen 2024
Jan Mølby er klar for Liverpoolfestivalen 2024

Mølby er dansken fra Kolding som hentet 3 ligamesterskap gjennom sine 12 år i Liverpool FC. Han var midtbane eleganten som styrte det aller meste som skjedde på banen. Han var også regnet som den aller sikreste fra straffesparkmerket og scoret hele 42 mål og bommet på kun 3 fra 11 meteren. Dansken spilte 292 kamper for Liverpool FC og scorte 62 mål, han la opp i 1998.Han debuterte på det danske A -landslaget som 19 åring og fikk 33 landskamper hvor høydepunktet var semifinalen i EM 1984 hvor Danmark røk for Spania etter straffesparkkonkurranse. Dansken kom fra Ajax til Liverpool i 1982 og hadde da både liga- og cupmesterskap med seg fra Nederland.


Vi gleder oss til å få denne fantastisk hyggelige fyren til Gjøvik og vi gleder oss til han skal dele de gode historiene fra et langt fotball-liv i rødt!

Flere navn kommer!

Vi er i full gang med booking av flere legender og artister til Liverpoolfestivalen 2024, 1.-3. august på Gjøvik. Les om hvem som allerede er klare her


Følg oss på Facebook, Instagram og abonner gjerne på nyhetsbrevet vårt for siste nytt!


Hvor er Gjøvik?

Gjøvik er Innlandets perle slik vi ser det. Fantastisk beliggenhet ved Mjøsa, Norges største innsjø. Erfaringsmessig så er været bra i begynnelsen av august (i følge festivalsjefen) Ta en titt på byen vår her.


Festivalområdet er på over 7 000 kvm og det ligger nede ved Mjøsa. Klikk her så finner du nøyaktig posisjon eller søk opp Liverbirds Norge på Google Maps.

Hvor kan du bo?

Skal du bo i byen under festivalen så kan du velge hotel, bobilparkering, Air BNB eller vandrerhjem med festivalcamp. Alt i gangavstand fra sentrum og festivalområdet. Vi anbefaler deg å booke overnatting så snart som mulig. Du betaler ingenting når du bestiller. Her finner du steder du kan bo


Ofte stilte spørsmål

Vi har en egen side med svar på de spørsmålene vi får oftest. Ta gjerne turen innom og se om du får svar på det du lurte på. Finner du ikke svaret der så send gjerne en mail til info@liverpoolgjovik.no eller chat med oss!

179 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page