top of page

Hva betyr Made By Fans?

Liverpoolfestivalen har de siste tre årene designet egne supporterartikler og det har falt i svært god smak hos mange LFC supportere!

Hva skal vi selge!

Vi skulle egentlig bare lage festival da vi startet opp idè myldringen blant lokale supportere på Gjøvik i 2019. Og for ordens skyld, det er festivalen vi er mest opptatt av, og det er festivalen vi stort sett jobber med i det daglige. Men så ble det slik at vi også trengte et økonomisk ben å stå på i tillegg til salg av festivalpass og avtaler med sponsorer. Da ble det slik at vi tenkte at vi kunne selge supporter artikler!


Men hva kulle vi selge? Vi kom frem til at vi ville selge supporterartikler som vi selv ville kjøpt, og som vi ikke fant noe annet sted. Dermed endte vi opp med å lage våre egne kolleksjoner med t-skjorter, skjerf, caps og annet. Vi har valgt å kalle kolleksjonen vår for "Made By Fans", for det er jo det det den er.Alle tingene vi selger i Supportershopen vår har vært innom en gjeng supportere for synsing og uttalelser før vi lanserer dem. Det er viktig for oss at vi treffer på det vi designer, slik at vi vet at supportere faktisk velger å kjøpe dem.Følg oss gjerne på Liverpoolfestivalen Supportershop for en sneak peack på ting vi ønsker å lansere. Her kan du også kommentere tingene før vi eventuelt legger dem ut for salg!

Lokale supportere på Gjøvik pyntet seg før siste kamp med Klopp!  Foto: Jaran Pedersen
Lokale supportere på Gjøvik pyntet seg før siste kamp med Klopp! Foto: Jaran Pedersen

Hvorfor forhåndssalg?

Vi har ikke alltid truffet med t-skjortene vi har lansert, og et godt eksempel er "Like a Virgil" som vi trodde skulle bli en salgssuksess. De små størrelsene forsvant fort, men de litt mer romslige størrelsene hviler fortsatt i hylla på lageret hos Kine! (vår eminente lagersjef) Har du lyst på den t-skjorten så kan du kjøpe den for en slikk og ingenting nå ved å klikke her


Vi velger ofte å legge ut produkter på forhåndssalg, fordi vi er usikre på hvor mange eksemplarer vi kommer til å selge. Dette er kanskje irriterende for dere som ønsker å få t-skjorten, capsen, eller andre ting i postkassen i løpet av et at dager. For oss så handler det om å vite litt om hvor mye penger vi må investere i en lagerbeholdning.

David Fairclough i t-skjorte fra Made By Fans!  Foto: Jaran Pedersen
David Fairclough i t-skjorte fra Made By Fans! Foto: Jaran Pedersen

Årets drakter, no way!

Vi har i løpet av de tre siste årene blitt en mellomstor aktør på LFC supporter artikler i Norge, og har solgt ganske godt i både Sverige og Danmark. Men vi er fortsatt små når det kommer til de som kan selge offisielle drakter. Der slipper ikke vi inn, det er forbeholdt veletablerte store kjeder og agenturer som har avtaler med den til en hver tid gjeldene drakt leverandør. Vi har virkelig forsøkt, og virkelig ønsket å kunne selge drakter, til en rimeligere pris enn andre.Åkke som, vi har et samarbeid med Jamie Carraghers 23 Foundation som gjør at vi kan selge signerte drakter med COA bevis, og i tillegg går alle pengene når du kjøper en slik drakt direkte til 23F. Vi selger også et utvalg av offisielle LFC Retail produkter og forsøker å holde prisen på disse artiklene lavere enn andre.


Litt overraskende, men egentlig ikke overraskende i det hele tatt, så har våre retro look t-skjorter med budskap som "Jeg vokste opp under Keegan", "Corner taken quickly" og vår egen YNWA caps blitt bestselgere. T-skjorten "Aldri Alene" solgte også godt og ble til og med kjøpt av tidlgere LFC keeper David James da han tok turen innom pop up shopen vår i Oslo tidligere i vår.Men den aller største er likevel "Danke Jürgen" som snart bikker 300 solgte t-skjorter. Vi la ut den allerede to timer etter at Klopp avslørte at han skulle gi seg, og det ble ganske travelt på ordrekontoret vårt den dagen. Flere av størrelsene er utsolgt men under Liverpoolfestivalen 2024 er de tilbake. Nå ser vi fremover og lanserer en ny æra, med Arne Slot.Samarbeidspartnere

Vi er avhengig av gode samarbeidspartnere når det kommer til å produsere de gode ideene som dukker opp og vi er glade for at vi har fått med oss utrolige smidige og flinke folk som kan omsette dette i reelle og håndfaste ting du kan knyte rundt halsen, sette på hodet eller kle overkroppen med. De er flere men vi må nevne Ygårds Hus i Drammen som vi har samarbeidet med siden i vår og 2BePerfect som har vært med oss fra starten. To fantastisk løsningsorienterte og kreative samarbeidspartnere som både strekker seg litt lenger og leverer kvaliteten vi ønsker, til en pris vi kan forsvare. Er du representant for en Liverbirds forening i Norge så ta kontakt med disse folka. De er selvfølgelig Liverpool-supportere!


Hvorfor velge oss?

Tja, du får masse kule LFC artikler hvis du googler litt. Vi tar ikke mål av oss å bli ledende på disse tingene, men de aller fleste får du ingen andre steder! Vi ønsker å lage ting som folk vil ha, og vi ønsker å selge det til en pris som du aksepterer og som gir oss en fortjeneste vi kan bruke på å utvikle Liverpoolfestivalen videre. En festival som er lagd av supportere, for supportere! Klikker du på bildet under så finner du det vi har i supportershopen akkurat nå!
55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page