top of page

Er hotellene fulle?

Oppdatert: 14. apr.

Flere har opplevd at de får beskjed om at det ikke finnes ledige rom når man forsøker å finne et hotellrom på Gjøvik. Vi har løsningen!

Det kan være godt å finne en seng underveis på festivalen!
Det kan være godt å finne en seng underveis på festivalen!

Bestill direkte hos hotellene!

Vi har fått flere tilbakemeldinger fra festival deltagere som ikke har lykkes med å bestille hotellrom under festivalen. Årsaken til dette er at man som regel benytter booking.com eller andre lignende bookingtjenester på nett. Da får man beskjed om at det ikke finnes ledige rom. Begge sentrums hotellene har reservert hotellrom som er forbeholdt festival deltagere på Liverpoolfestivalen 2024. Disse rommene kan ikke bestilles gjennom bookingtjenester på nett men må bestilles direkte fra hotellene. Husk å oppgi kodeord Liverpool hvis du bestiller via mailInformasjon om hvordan du bestiller finner du ved å klikke på knappen under. Her får du også oversikt over andre alternativer.Vil du være nærmeste nabo til festivalområdet?

Bobilparkeringen vår er svært populær og de som har bodd der tidligere reserverer plass for neste års festival allerede underveis i festivalen. I år har vi fått utvidet plassen noe, slik at det blir plass til flere gode naboer. Nærmere festivalområdet kan du ikke bo. Klikk på bildet for å lese mer om bobilparkeringen


Vi gleder oss til Liverpoolfestivalen 2024 og håper å se igjen alle som vi har blitt kjent med de to siste årene, og selvfølgelig masse nye fjes. Festivalen lages av supportere, for supportere. Velkommen til Gjøvik!
215 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page