top of page

Ingen forsikring om at vi vinner ligaen!

Oppdatert: 3. okt. 2023

Men stort sett alt annet kan forsikres!

Forsikring er ganske kjedelig!

Det er vi helt enige om, men samtidig er det nødvendig. Når vi skulle slippe til en samarbeidspartner på forsikring så var vi svært kritiske. Vi ønsket ikke å la hvem som helst få slenge labben inn i honning krukka vår, vi ønsket å få med en samarbeidspartner som vet hva det betyr å være Liverpool-supporter.Vi er utrolig happy med at vi fant en slik samarbeidspartner lokalt, en samarbeidspartner som jobber nasjonalt, og som gir deg en bedre pris fordi du er Liverpool-supporter. Vi er rimelig sikker på at du sparer både penger og får minst like gode betingelser som du har fra før! Klikker du på logoen under og fyller ut et enkelt skjema så blir du kontaktet av en Liverpool-supporter. Det er like enkelt som det er for Mo Salah å slenge over en målgivende!

Om Mjøsa Forsikring!

Mjøsa Forsikring AS er underagent for WaterCircles Norge AS. WaterCircles er et forsikringsselskap som tilbyr skadeforsikringer til privat og næringsmarkedet i Norge.

Mjøsa Forsikring AS er en del av agentkanalen i Norge som består av selvstendige selskaper som selger forsikring for privatmarkedet for WaterCircles Norge AS.

Ved å fokusere på utvalgte og ansvarlige forsikringskunder kan de tilby personlig rådgivning og service i toppklasse. Og de garanterer at det er en Liverpool-supporter som tar kontakt med deg. De skal selvfølgelig tjene penger på det de selger men men de er like mye opptatt av at du ikke skal stå alene når du trenger å bruke forsikringen. YNWA!


Så enkelt er det å bytte forsikring. Les mer på www.mjosaforsikring.no
229 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page