top of page

Je veit ældri når moroa er over!

Oppdatert: 13. nov. 2020

Gjøvik og Toten har et rikt musikkliv og mange store band og artister har dype røtter fra området. Når du lager festival på Gjøvik så kan du ikke komme unna at noen av disse må få spilletid!

Dog Valley Fever   Foto: Alexander Rostad
Dog Valley Fever Foto: Alexander Rostad

Dog Valley Fever er et ganske nystartet band og har raskt blitt en snakkis på riktige siden av Mjøsa. Selv om bandet er nytt så har medlemmene lang fartstid som musikere fra diverse band og soloprosjekter. Bandet består av Nils Jørgen «Jønne» Nygaard Kraft, Sven Andréen og Uri Sala på henholdsvis gitar/vokal, trommer og bass/kontrabass


Det er vanskelig å plassere bandet innenfor en av de tradisjonelle sjangerne så de har likeså godt laget sin egen. Bandet beskriver musikken sin som folk-pønk med krasse tekster på norsk med irsk-rebelske undertoner, levert med humor og glimt i øyet. Og alt leveres selvfølgelig på dialekt.

Je ær en mænn som lik å vara brisen

Vi garanterer at spillegleden disse gutta utstråler fra scenen raskt smitter over på publikum. Med låter som «Je ær en mænn som lik å vara brisen» «Klæ ta deg», Je veit ældri når moroa er over» og andre perler så må det nesten bli god stemning!


Dog Valley Fever er snart klare med sitt første album, «Korsvegen» og spiller på hovedscenen fredag 6. august!

260 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page