top of page

Festivalen og Covid 19

Det er ingen som vet hvor lenge vi er nødt til å måtte forholde oss Covid 19 restriksjoner. Hvis du allerede har kjøpt festivalpass eller vurderer å gjøre det så kan du være helt trygg, selv om festivalen blir utsatt!

Mo Salah Foto: Liverpool Echo
Mo Salah Foto: Liverpool Echo

Hvordan ser verden ut i august?

Korona situasjonen har fått store konsekvenser for små og store arrangører rundt om i landet. Det er begrensninger på hvor stort publikum som kan delta på arrangementene og det er krevende å legge til rette for et godt smittevern.Vår festival kan også bli rammet av restriksjoner hvis korona situasjonen vi har i dag vedvarer i lang tid fremover. Formatet vårt vil ikke kunne gjennomføres, til det er arrangementet for stort. Vi anslår at ca 1 500 - 2 000 personer vil delta i august samt at det vil være rundt 200 frivillige, artister og andre direkte involvert i festivalen. Når man også tar med i betraktningen at fotball-supportere er særdeles glad i klemming og kos i jubelrusen, så er dette neppe noe FHI ville sett på med blide øyne. Derfor garanterer vi at du får pengene tilbake, eller hvis du ønsker, får overført festivalpasset ditt til 2022!Vi er optimister!

Styringsgruppa i festivalen jobber uten tanker (ehhh, nesten) om at den vil bli avlyst men vet samtidig at man må ta de forbehold som situasjonen kan kreve. Dette betyr blant annet at man i en hver avtale som inngås med leverandører, artister, legender og andre samarbeidspartnere må ta forbehold om at festivalen kan bli avlyst i år og utsatt til 2022. Dette møter vi selvfølgelig stor forståelse for.

....det viktigste er at du som festivaldeltager skal føle deg trygg!

Det viktigste oppe i alt dette er ikke om hvorvidt artister, leverandører eller vi lider et økonomisk tap, det viktigste er at du som festivaldeltager skal føle deg trygg! Kan vi ikke garantere dette så blir det ingen festival.Gled deg til festivalen, og kjøp festivalpass!

Vi foreslår at du begynner å glede deg til festivalen og bidrar til at den kan gjennomføres ved at du passer på at ihvertfall du selv følger de rådene som myndighetene og FHI gir. Hold your head up high!

Hvis du allerede har kjøpt festivalpass eller vurderer å gjøre det så kan du være helt trygg. Vi refunderer selvfølgelig pengene hvis festivalen skulle bli avlyst i år og utsatt til 2022. Du kan også velge å overføre festivalpasset til 2022!
555 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page