top of page

Jentene tar over Anfield!

Livergirls fra hele verden «tar over» Anfield! De skal feire mangfold og inkludering, bygge nettverk, vennskap, inspirasjon og selvtillit. Du kan være med og du kan også bidra til at lokale jenter får ta del i dette flotte fellesskapet!

God stemning under en tidligere samling med Livergirls International  Foto: Tony Woolliscroft
God stemning under en tidligere samling med Livergirls International Foto: Foto: Tony Woolliscroft

Velkommen til Livergirls International 2022!

Søndag 3. april samles jenter fra hele verden på Anfield til en uforglemmelig dag når jentene samles for å feire mangfold og inkludering, bygge nettverk, vennskap, inspirasjon og selvtillit. Er du i Liverpool denne dagen så nøl ikke med å melde deg på. Du kan også gi en hjelpende hånd til lokale jenter.


Hva skjer?

Det starter med velkomstdrikk og mingling i selveste Executive Lounge på Anfield, etterfulgt av en to-retters middag med inspirerende foredragsholdere, paneldebatt, live musikk, DJ The Voice of Anfield, George Sephton, og underholdning av en Liverpool-legende.

  • Søndag 3. april 2022 klokka 1800

  • Beat Lounge på Main Stand Anfield stadion - inngang resepsjonen Main Stan

Om du ønsker å gi ei lokal jente muligheten. Da velger du sponsored ticket. Kandidatene velges ut av An Hour For Others og 23 Foundation. Les mer om det lenger ned i artikkelen.


Oppvarmingsfest på Hotel Tia

Klokka 15.30 samme dag inviterer du til oppvarming på Hotel Tia i Players Lounge og på terrassen med live musikk, veldig hyggelig pris på bobler og godt selskap.

Oppvarmingen er åpen for alle jenter i alle aldre og man trenger ikke billett til dette. Gå inn den røde hoveddøra i 21 Anfield Road, 200 meter fra Anfield Stadion.Spons lokale jenter!

Nytt i år er muligheten til å sponse eller delvis sponse ei lokal Anfield-jente som elsker Liverpool og som ikke har råd til å delta, eller som trenger et løft. Billettene går til lokale jenter bosatt på Anfield som vanligvis ikke har muligheter til å gå på slike arrangement. Noen er kreft-overlevende, noen er en stor frivillig ressurs og hjelper i nabolaget mens andre har ikke råd til å delta. Velg sponsored ticket på billettsiden

Liverpoolfestivalen har sponset tre lokale jenter og oppfordrer både supportere og Liverbirds-foreninger over hele landet til å gjøre det samme!

Livergirls ONLY på Gjøvik

Under Liverpoolfestivalen 2022 blir det også en egen samling for Livergirls. På lørdag inviterer vi til lunsj med nogo attåt Dette skal være et par trivelige timer hvor du kan kose deg sammen med masse andre jentesupportere, deilig lunsj, sprudlende velkomstdrink, levende musikk, quiz, meet&greet med legende og mer.


Odd Einar Nordheim vil stå for det musikalske innslaget men hvilken legende som kommer må vi holde tett til brystet foreløpig. Selv om vi ikke kan røpe hvilken legende du vil møte så kan vi i hvert fall røpe at stemningen blir god. Det vil ca. 90 Livergirls være en garanti for!


Livergirls ONLY - PI-taket Strand Hotel - Lørdag 29. juli kl 13:00 - ca 15:00

Mat og aperitif er inkl. i billetten

Livergirls ONLY arrangeres i samarbeid med LFC Supporters Club Norway


287 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page