top of page

Historisk sus over Liverpoolfestivalen

Oppdatert: 9. mar. 2022

Vi er veldig stolte og utrolig glade over at Karen Gill tar turen til Liverpoolfestivalen. Hun er barnebarnet til selveste Bill Shankly!

Karen Elisabeth Gill med sin berømte bestefar i bakgrunnen
Karen Elisabeth Gill med sin berømte bestefar i bakgrunnen

Karen var 16 år da Shankly døde men har mange gode minner og historier å dele fra den tiden og fra alle historiene som Shankly delte med henne. Hun beskriver bestefaren sin som en varm og kjærlig person og forteller at det som har inspirert henne mest var hans evne til å aldri gi opp og å alltid følge drømmen sin. En rettferdig og målrettet mann som alltid respekterte motstandere og de som var uenig med han.Hun er overbevist om at hans kjærlighet til fansen og de tette båndene han hadde til dem gjorde at han levde lengre, etter at han ga seg med det han elsket aller mest: Det å bygge opp og lede Liverpool FC til å bli et storhetslag!


Karen er en dedikert supporter og har tidligere vært Honorary President av LFCs supporterkommitee. Under festivalen skal du få bli godt kjent med henne. Hun vil være til stede alle tre dager og du vil få oppleve henne både fra scenen og ute på festivalområdet.

Karen er co forfatter på The Real Bill Shankly (Shankly, rett fra hjertet)
Karen er co forfatter på The Real Bill Shankly (Shankly, rett fra hjertet)

Forfatter

Karen Gill har også skrevet flere bøker, blant annet The Real Bill Shankly (Shankly, rett fra hjertet) som kom ut første gang i 2006. En personlig og velskrevet bok hvor man kommer tett inn på manager legenden og historier som aldri hadde vært kjent utenfor familien. Under kan du se et intervju Karen Gill gjorde med YNWAworld i september 2020


Siste innlegg

Se alle
bottom of page