top of page

Julegavetips til røde supportere!

Oppdatert: 18. nov. 2022

Det er tanken som teller men samtidig så er det også stor stas når julegavene er noe du virkelig har lyst på. Vi har noen forslag til deg!

Fem tips til noe du kan legge under juletreet!

Mange av oss har kommet i en slik alder at vi ikke lenger er så opptatt av hva som befinner seg under juletreet med en navnelapp hvor navnet vårt står. Men innerst inne så må vi jo innrømme at det er stas når gaven du pakker opp er noe som viser at giveren vet hva en Liverpool-supporter trenger. Vi har, i all beskjedenhet, tillat oss å komme med fem tips til hva du kan skrive opp på ønskelisten din!


1. Festivalpass

Du kan velge mellom festivalpass for hele helgen eller dagspass for fredag eller lørdag. Kjøper du festivalpass nå så sparer du en del penger. Prisene går opp fra 1. januar 2023!

Hvor kan du bo?

Vi har valgt å gi deg mange valg når du skal finne et sted å bo under festivalen. Her kan du velge alt fra telt og vandrerhjem til bobilparkering og hotell, alt i rimelig gangavstand fra festivalområdet. Det skal ikke koste for mye å bo under Liverpoolfestivaoen 2022. Klikk her for å se hvor du kan bo!


Program

Programmet vil ikke være helt klart før nærmere festivalen men ta gjerne en titt på det som er på plass.


2. Supportermiddag

Supportemiddagen under Liverpoolfestivalen 2022 ble utsolgt i løpet av kort tid. Nå kan du ønske deg en plass ved bordet til neste års supportermiddag. Ny plass, fantastisk mat fra byens beste kokk og samme gode stemning. Les mer om supportermiddagen her

Fornøyde jenter på Livergirls ONLY i sommer  Foto: Martine Hagebakken
Fornøyde jenter på Livergirls ONLY i sommer Foto: Martine Hagebakken

3. Livergirls ONLY

Dette var en suksess under Liverpoolfestivalen 2022 og vi kjører på igjen med en egen lunsj for jentene også under neste festival. Her får du 90 minutter pluss tilleggstid sammen med hyggelige jenter, legender og levende musikk på idylliske PI-taket! Ønsker du å være med på Livergirls ONLY så finner du mer info her


4. Skibladner cruise

Det planlagte cruiset under Liverpoolfestivalen 2022 med Mjøsas hvite svane ble dessverre avlyst pga. motorhavari. Skibladner cruise var utsolgt og mange ble skuffet over at de gikk glipp av turen ut på Mjøsa med legender, god mat og levende musikk. Vi satser på at Skibladner er fit for fight igjen til sommeren og inviterer til en uforglemmelig båttur på Mjøsa.

Bli med verdens eldste hjuldamper i drift på cruise under Liverpoolfestivalen 2022!  Foto: skibladner.no
Bli med verdens eldste hjuldamper i drift på cruise under Liverpoolfestivalen 2022! Foto: skibladner.no

5. Supporter effekter

Alle våre t-skjorter og andre supporter effekter er laget av supportere, for supportere. Disse kan kun kjøpes via oss. Det siste året er det retro look t-skjortene som har solgt best men vi har også flere gromme effekter. Hva med å forberede seg på sommeren med kule solbriller eller dekke til toppen med en YNWA caps. Er du usikker på hva du har lyst på eller er din størrelse utsolgt så kan du kanskje ønske deg et gavekort. Du finner supportershopen vår her


Vil du gi en gave til noen som trenger det mer enn deg?

Liverpoolfestivalen har samlet inn over 60 000 kroner til Jamie Carraghers 23 Foundation. Vi er stolte over å kunne samarbeide med 23F og vil fortsette å støtte det viktige arbeidet de gjør! Du kan også støtte 23 Foundation ved å kjøpe armbånd!

6. King Kenny akevitt

På Vinmonopolet kan du fortsatt få tak i eller bestille verdens første og neste Liverpool-akevitt. Akevitten er en mild type som lever utmerket uten ribbe. Den er lagret i 12 - 18 måneder på bourbon whiskey fat, og er laget uten sukker, basert på norske urter og vekster. For å toppe det hele så er det tilsatt gress fra Melwood, gress som har gjort fotballspillere til legender, og Hibiskus for en rødlig toning.
Siste innlegg

Se alle
bottom of page