top of page

Juletilbud på festivalpass!

Vi har egentlig gått tomme for festivalpass til redusert pris, men av en eller annen grunn så blir man litt rausere i desember. Nå smeller vi til med samme lave pris resten av året!

Festivalpass på ønskelista?

Vi regner med at mange har lagt inn festivalpass på ønskelista til Jul, tett fulgt av strømper, snille barn og fred på jord. Nå gjør vi det litt billgere slik at svigermødre og snille onkler kan spare litt penger på årets beste julegave!


Eller så er du kanskje en av dem som kjøper Julegave til seg selv? Det er jo gjerne det beste hvis man skal være helt sikker på å treffe innertier under juletreet. Uansett hvem som til syvende og sist skal betale for herligheten så er det ihvertfall rimeligere å kjøpe på denne siden av nytt år!Det er helt trygt å kjøpe festivalpass!

Hvis du er helt sikker på at du skal ta turen til Gjøvik i august neste år og ikke trenger å vente på at hele programmet skal være komplett eller at Yr skal melde tropevarme? Da skal du vite at det er helt trygt å kjøpe festivalpass. Hvis festivalen blir avlyst eller Covid 19 restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass bli refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022!Uansett om du kommer til Gjøvik neste år eller ikke, ha en flott Jul og et fantastisk nytt år .....og la oss håpe det nye året bringer nytt sølvtøy til Anfield!


Hilsen oss i festivalstyret

805 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page