top of page

Jamie Webster er tilbake!

Jamie Webster skulle vært på Liverpoolfestivalen i fjor, som ble avlyst. Vi er glade for at han også har takket ja til å være med på Liverpoolfestivalen 2022!

Jamie Webster kommer til Gjøvik og Liverpoolfestivalen  Foto:  Theguideliverpool.com
Jamie Webster kommer til Gjøvik og Liverpoolfestivalen Foto: Theguideliverpool.com

Viktig signering!

Vi er det første til å innrømme at dette er en av de viktigste signeringene vi gjør i forbindelse med Liverpoolfestivalen. Det er litt som å få på plass spissen som garantert skal bøtte inn en haug med mål.Headliner lørdag kveld!

Webster vil være hovedattraksjonen på lørdag kveld og han vil spille både eget stoff og et godt knippe med låtene mange av oss kjenner fra Boss nights. Her ligger det an til magisk stemning, en stemning som man normalt sett må ta turen over til Liverpool og Anfield for å finne. Tenk deg når "Allez allez allez", "Si Senor" og andre LFC låter setter i gang allsangen på festivalområdet. Man vil jo være der?


Hva skjer?

Programmet spikres i disse dager og mange navn er på plass. Utover sommeren vil det fylles opp med flere navn på plakaten. Festivalpassene går unna og hoteller, festivalcamp og bobilparkeringen fylles opp.Jamie Webster spilte for 50 000 i forkant av Champions league finalen i Madrid 2019  Foto:  goal.com
Jamie Webster spilte for 60 000 i forkant av Champions league finalen i Madrid 2019 Foto: goal.com
The dream for every musician is to have your lyrics define a moment… when I saw that banner in Madrid in front of 60,000 people, a song I wrote, have been playing round all the boozers for years, you think “fucking hell, my tune has been part of the soundtrack for their journey, it’s unbelievable1 342 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page