top of page

Med et hint av Liverpool!

Oppdatert: 29. sep. 2021

Det var aldri meningen at vi skulle lage akevitt men det har vi altså gjort. Verdens første Liverpoolakevitt ser dagens lys i oktober og i november er vi også i hyllene hos Vinmonopolet!

Her er etikettene på de tre King Kenny utgavene
Her er etikettene på de tre King Kenny utgavene

Responsen etter at vi la ut nyheten om akevittplanene våre var mildt sagt overveldende. Det strømmet på med forhåndsreservasjoner fra hele landet og i løpet av kort tid var alle de 1 892 flaskene reservert.

Visste du at det aller meste av sprit som sendes ut til destillerier og andre for videreforedling faktisk kommer fra Gjøvik?

Vi måtte etter hvert opprette venteliste for de som ikke lyktes å reservere mens det fortsatt var ledige flasker. Flere av disse har vært heldige og fått sikret seg en bestilling.


Det er ikke lenger mulig å sette seg på venteliste men du kan legge inn personalia og dermed få beskjed om hvor du får kjøpt versjonen som kommer i salg hos Vinmonopolet samt få både info underveis og invitasjon til lanseringen!


Vil du vite mer så klikk her


Norges akevitt hovedstad!

Når man bor på Gjøvik så er man godt kjent med akevitt. Visste du at det aller meste av sprit som sendes ut til destillerier og andre for videreforedling faktisk kommer fra Gjøvik? Dette gjelder også vår King Kenny!


På Gjøvik arrangeres Akevitt festivalen hvert år og den drar ca 30 000 publikummere og masse leverandører for en tre dagers hyllest til akevitten. Med dette som bakteppe så var det kanskje ikke så rart at vi bestemte oss for å lage en egen akevitt, med hint av Liverpool!Oslo Håndverksdestilleri

Vi samarbeider tett med Oslo Håndverksdestilleri om King Kenny akevitten. Dette er et lite destilleri på Bryn i Oslo som virkelig kan sine saker. De har fått masse utmerkelser og kan også skilte med den gjeve tittelen «Verdens beste akevitt» fra The Spirits Masters i EnglandVi er dermed så heldige at vi spiller på lag med de aller beste i Norge. Oslo Håndverksdestilleri er rett og slett en gjeng som, bokstavelig talt, brenner for faget sitt. Det er en grunn til at de har dratt hjem utallige utmerkelser og vi er ganske stolte over at de tok oppdraget med å lage verdens første Liverpool akevitt. Vår akevitt spiller i toppen av Premier league!


King Kenny i flere utgaver

Det blir lansert 3 utgaver av King Kenny. Innholdet i flaskene er det samme. Akevitten er en mild type som lever utmerket uten ribbe. Den er lagret 12-18 måneder på bourbon whisky fat, og er laget uten sukker, basert på kun norske urter og vekster. For å toppe det hele så har vi tilsatt gress fra Melwood, gress som har gjort fotballspillere til legender, og hibiskus for å gi de edle dråpene en nydelig rød toning


Dette er en akevitt for Liverpool-supportere men samtidig er kvalitet og smak en fryd for enhver gane, uansett hvilket engelsk lag du i vanvare måtte støtte.

For å toppe det hele så har vi tilsatt gress fra Melwood

Vi har valgt å dedikere denne akevitten til den kanskje største Liverpool legenden gjennom alle tider, Sir Kenny Dalglish. Han spilte 515 offisielle kamper for klubben og derfor har vi valgt å kalle den ene utgaven for 515 edition, en flaske for hver kamp og selvfølgelig nummerert fra 1 – 515


1892 Edition er en hyllest til klubben som ble stiftet i 1892, verdens flotteste klubb. Disse flaskene er nummerert fra 516 – 1892


I salg på Vinmonopolet fra november

Den tredje utgaven av King Kenny blir tilgjengelig på Vinmonopolet fra november. Denne utgaven heter Supporter Edition og vil være tilgjengelig for alle. Utgaven er unummerert men dråpene er like edle.


Fotballpuber og andre steder hvor man kan se fotball bør jo også kjenne sin besøkelsestid og sørge for å ha denne flasken i baren. Denne sesongen skal gi oss mange muligheter for å skåle med andre røde supportere og da vil man jo skåle med King Kenny i glasset?Laget for å deles

Disse edle dråpene bør ikke drikkes alene men deles med andre, husk, You`ll never walk alone


Vi beholder 2021 foreløpig prisene på festivalpassene for Liverpoolfestivalen 2022. Les mer956 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page