top of page

Mr Kop of the Dock kommer!

Lee Rogan er kanskje ikke et kjent navn for de fleste av dere men har du vært med på båtturene på Mersey med Kop Around the Dock så har du møtt han!

En av oss!

Lee Rogan er en viktig del av nettverket vårt og foran årets festival har vi samarbeidet med han når det gjelder booking av legender. Han er født og oppvokst i Liverpool og er selvfølgelig supporter av verdens beste klubb. Det siste året er det neppe noen som har ledet flere meet and greets med Liverpool legender enn Lee, når han kommer til Gjøvik så blir det selvfølgelig det han skal gjøre her også.


 

Kop around the Dock og Murals

Lee er en av arrangørene bak Kop around the Dock som mange skandinaviske supportere har hatt gleden av å være med på. En nydelig båttur på Mersey med legender og god stemning. Har du ikke vært med på dette så anbefaler vi det på det sterkeste. Les mer om båtturen (lenken under) og besøk hjemmesiden deres.


Bilde fra en av båtturene på Mersey hvor blant annet Jan Mølby var en av legendene.  Foto: Jens Bessesen/liverpool.no
Bilde fra en av båtturene på Mersey hvor Jan Mølby var en av legendene. Foto: Jens Bessesen/liverpool.no

49 åringen er også involvert i å få realisert og laget såkalte murals rundt omkring i Liverpool. De aller fleste som har vært innom byen har fått med seg flere av disse. Lees firma står blant annet bak murals av Jürgen Klopp, Jan Mølby og Robbie Fowler. Sistnevnte ble helt satt ut da muralen ble avduket og kunne knapt snakke. Når Lee ikke er involvert i meet and greets, båtturer og murals så jobber han gjerne frivillig for en av byens mange veldedighets organisasjoner.  Vi gleder oss til å møte Lee under Liverpoolfestivalen og ikke minst knytte enda tettere bånd til en tvers igjennom trivelig og fin fyr.

Her er noen av spillerne Lee hadde på scenen forrige sesong:  John Barnes, John Aldridge, Gary Macalister, Gary Gillespie, Sammy Lee, Steve McMahon, Steve Staunton, Phil Thompson, Bruce Grobbelaar, Ray Houghton, Peter Beardsley, Jimmy Case, Alan Kennedy, Mark Lawrenson, Mark Wright, David Fairclough, Neil Mellor, Ian Callaghan, Ronnie Whelan, Jan Mølby, Howie Gayle m.fl112 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page