top of page

Odd Einar Nordheim kommer!

Odd Einar ble avslørt under fjorårets Stjernekamp på NRK som en av landets beste vokalister. Den tidligere spellemansnominerte artisten viser seg også å være die hard Liverpool-supporter. Han skal opptre på flere scener under festivalen!

Odd Einar Nordheim er klar for Liverpoolfestivalen! Foto: Tore Meek / NTB
Odd Einar Nordheim er klar for Liverpoolfestivalen! Foto: Tore Meek / NTB

Vi har jobbet lenge for å få med Odd Einar Nordheim opp på en av scenene våre under festivalen og det var glede hos bookinggruppa da mailen med positivt svar fra mangementet endelig kom.En av landets beste vokalister!

Sogningen har ikke bare en av landets aller beste stemmer han har også en vakker Liverbird tatovert på armen og har flere ganger tapet fast mobiltelefonen til monitoren på scenen for å følge Liverpool kampoer underveis i konsertene sine. Det er ikke rart at vi har lengtet etter å få han opp på en scene foran 1 500 Liverpool-supportere!


Vi hadde en prat med Odd Einar i november og da var han blant annet aktuell med nytt album. Les mer om hva han hadde på hjertet her I intervjuet forteller han om hvorfor han ble supporter, hvem som er dagens favorittspiller og selvfølgelig hans favorittspiller gjennom alle tider!


Hvor kan du se han?

Odd Einar kan du oppleve både fredag og lørdag. Fredag kveld står han på hovedscenen og på lørdag spiller han blant annet under Livergirls ONLY arrangementet på PI-taket.


Les mer om Livergirls ONLY (NB: begrenset antall billetter i salg)


Vi gleder oss til å ønske Odd Einar velkommen til Gjøvik og vi gleder oss til å oppleve han både som artist og som festivaldeltager. Han tar med seg hele familien for å oppleve Liverpoolfestivalen på nært hold.


Len deg tilbake og nyt denne perlen fra Odd Einar

Covid 19 oppdatering: Hvis festivalen blir avlyst/utsatt eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass og andre billetter bli refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022!


912 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page