top of page

Programmet er klart!

Nå er vi i land med booking og program til årets festival og kan presentere noe som er nært opp til det beste programmet vi kunne ønske oss!

Tre magiske dager!

Vi ønsker å gi deg tre fantastiske dager på Gjøvik med Liverpool-legender, god musikk og spennende gjester med nær tilknytning til Liverpool FC! Det tror vi faktisk at vi skal klare å få til. Det er jo slik at vi som arrangerer Liverpoolfestivalen er supportere. Så dette er en festival laget for supportere, med supportere, av supportere. Vi gleder oss til å møte deg på Gjøvik! Programmet er klart og det blir tre travle dager på deg hvis du skal få med deg alt.


Disse gutta kommer til festivalen på fredag. Fowler og McManaman er to legender det så absolutt er verdt å få med seg!
Fowler og McManaman kan du oppleve på festivalen fredag.

Pepsi MAX scenen

Pepsi MAX scenen er vår hovedscene og her skal vi by på musikk for en hver smak. Det blir både nostalgi, rock`n`roll og supporter låter.


Torsdag kveld får du en kortreist trio på scenen, Dog Valley Fever er et band du garantert kommer til å høre mye om fremover. Vokalisten er Arsenal-supporter men det tilgir du han antageligvis når du lar deg rive med av stemningen som dette bandet lager.Fredag gir vi dere han som ga Stjernekamp på NrK en ekstra dimensjon når han sto frem med en Liverbird tatovering i beste sendetid, Odd Einar Nordheim med band. Finnes det bedre stemme i Norge? Så topper vi fredag kveld med et av de aller tøffeste bandene i Norge, OsloCityFuckBoy. Vi booket OCFB allerede for to år siden. Det gjorde vi lurt i for nå vil alle festivaler ha dem. Gled deg til pur energi fra det neste store bandet i Norge!

OsloCityFuckBoy headliner fredag kveld!

Vi åpner opp Pepsi MAX scenen allerede kl 13:30 på lørdag med Land Rovers. En trio med lang fartstid i musikkens tjeneste. Disse gutta skal servere helt perfekt stemning til dagens første, eller muligens andre øl. bandet er kvalitet tvers igjennom og hvis du hører en eneste sur tone så stikk bortom baren. Da skal vi spandere en øl på deg.Det blir også fotballkamp på storskjerm på lørdag. Liverpool skal jo banke City i Community Shield! Som seg hør og bør så må det jo settes stemning i forkant av en slik kamp. Da fant vi rett og slett en av gutta i Boss Night til å gjøre det. Kieran Molyneux har gjort det for 70 000 elleviille supportere før Champions league finale, og da skal han nok klare det på Gjøvik også.

Disse gutta er kvalitet tvers igjennom og hvis du hører en eneste sur tone så stikk bortom baren. Da skal vi spandere en øl på deg.

Så må vi liksom komme oss til Liverpool og ingen kan gjøre det på en bedre måte enn bandet som er omtalt som verdens beste The Beatles cover band. Len deg tilbake og forsøk å ikke la deg rive med i allsang og nostalgi når Det Betales drar i gang fra Pepsi MAX scenen.

Når man skal runde av Liverpoolfestivalen 2022 så finnes det neppe en bedre måte å runde av på enn å invitere Jamie Webster opp på scenen. Han var et selvklart valg når vi skulle booke artister til festivalen. Han vil selvfølgelig servere kjente supporter låter men vil også spille noen av sine egne låter fra sine to siste kritikerroste album, som også har gjort det meget bra på albumlistene i England. Gjør også klar for en overraskelse eller to underveis i konserten med Jamie!Lille scenen

Det er på lille scenen du vil finne Liverpool-legendene og gjestene vi har invitert, gjester med nær tilknytning til LFC. Dette blir ikke tradisjonelle meet@greets, dette blir seanser hvor vi har valgt ut temaer vi er nysgjerrige på. Det blir selvfølgelig mulig å stille spørsmål og det blir rikelig med tid til både bilder og autografer.På Lille scene vil du møte Robbie Fowler, Steve McManaman, David Fairclough, Phil Thompson, John Aldridge, James Pearce, Karen Gill og Ragnhild Lund Ansnes. Les mer om legendene her og gjestene her


Robbie Fowler og Steve McManaman er kun til stede på fredag og vi har nå lagt ut egne dagspass for dere som ikke har tre-dagers pass. Nå betaler du kun kr 500,00 for dagspass til fredag hvis du bruker rabattkode FOWLER når du bestiller


Fredag blir det også LFC Talk live podcast med James Pearce, Phil Thompson, Ragnhild Lund Ansnes og David Fairclough på Lille scenen. LFC Talk sendes til vanlig fra Liverpool men nå flytter de altså inn på Gjøvik for en time. Her kan du lene deg tilbake og lytte, eller velge å stille spørsmål og dermed bli en del av Skandinavias største podcast for Liverpool-supportere

Det blir også fotballkamp på storskjerm på lørdag. Liverpool skal jo banke City i Community Shield!

Hva finner du på festivalområdet?

Det flere stands på festivalområdet som vi anbefaler at du legger turen innom. Her møter du flere av våre samarbeidspartnere, blant annet en glad gjeng fra den offisielle supporterklubben i Norge, et eget merchtelt, sjokoladeutsalg og mer. Ølkraner skal det også være nok av, selvfølgelig med Carlsberg. Det blir også en egen bar for de mer voksne som tenker at det kunne smakt med en akevitt eller lignende når man først er i landets sprit hovedstad.


Liverpool pilsner

Vi gleder oss også til å lansere vårt eget festival øl som er laget med kjærlighet og omtanke, bare en liten halvtime med hest og kjerre fra Gjøvik. Grimaas Bryggeri på Toten har tryllet frem en perfekt pilsner som lokale supportere på Gjøvik har testet ut med svært god effekt.

Her er etiketten på årets festival øl!
Her er etiketten på årets festival øl!

Og mat skal du selvfølgelig få kjøpt. Som seg hør og bør så må en festival som vår kunne by folket på lapskaus! Matretten som norske sjømenn dro med seg til Liverpool og som etter hvert ga kallenavn til byens befolkning, scousere! Det blir også snasen street food og en egen pizzavogn.


Andre arrangementer

Det er på festivalområdet du vil tilbringe mest tid men du kan også kjøpe billett til andre arrangement i forbindelse med Liverpoolfestivalen 2022. Fredag kan du bli med på Supportermiddag på Strand hotell. Det er svært få billetter igjen men hvis du ikke allerede har sikret deg så kan du lese mer om arrangementet og kjøpe billett her.


Vi gjør også litt ekstra stas på damene med en egen lunsj på byens flotteste uteservering. Livergirls ONLY er et samarbeid med den offisielle supporterklubben i Norge. Les mer om arrangementet her


Vi har invitert alle artister, gjester og legender som er til stede på festivalen til cruise på Mjøsa med Skibladner. Her la vi også ut billetter til dere som ønsket å være med på et par timer på Mjøsa en lørdag formiddag. Dette arrangementet er dessverre utsolgt i skrivende stund men det kan bli frigitt billetter. Send gjerne en mail til jaran@liverpoolgjovik.no hvis du vil stå på venteliste. Les mer om Skibladner cruise her


Nå kan du utsette eller dele opp betalingen!

Vi har inngått avtale med Ticketmaster for Liverpoolfestivalen 2023 men du kan allerede nå kjøpe festivalpassene til årets festival via dem. Prisen er den samme men her kan du velge å benytte betalingsløsninger via Klarna. Da kan du utsette eller dele opp betalingen. Billetter via Ticketmaster finner du her!


Hva lurer du på?

Hvis det er slik at du lurer på noe i forbindelse med Liverpoolfestivalen 2022 så ta gjerne turen innom vår Spørsmål og svar side. Finner du ikke svaret der så velg gjerne å chatte med oss!


VELKOMMEN TIL GJØVIK 28. - 30. JULI!

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page