top of page

Supportermiddag i Bill Shanklys ånd!

Under Liverpoolfestivalen 2022 har vi satt av et par timer fredag ettermiddag til alle som vil bedre kjent med mannen, myten og legenden Bill Shankly!


Har du lyst på en helt spesiell opplevelse under Liverpoolfestivalen 2022 så kan du bli med på Supportermiddagen fredag 29. juli på Quality Strand hotel, kun et steinkast fra festivalområdet. Her blir det en tre retters meny krydret med historier om Bill Shankly, mannen som moderniserte Liverpool og tok de til toppen av europeisk fotball.


Kveldens vertinne er Ragnhild Lund Ansnes og med på laget har hun Karen Gill og Phil Thompson samt musikalske innslag fra Kieran Molyneux (Boss night)


Tid: Fredag 29. juli, kl 18:00 - ca 20:00

Sted: Quality Strand hotel, Gjøvik


Billetten inkluderer:

  • Sprudlende velkomstdrink

  • Tre retters middag

  • Drikke til maten (2 enheter)

  • Meet & greet

  • Levende musikk

Pris: kr 1 250,00

Karen Gill

Karen Gill er barnebarnet til Bill Shankly. Hun var16 år da Shankly døde men har mange gode minner og historier å dele fra den tiden og fra alle historiene som Shankly delte med henne. Hun er overbevist om at hans kjærlighet til fansen og de tette båndene han hadde til dem gjorde at han levde lengre, etter at han ga seg med det han elsket aller mest: Det å bygge opp og lede Liverpool FC til å bli et storhetslag! Hun har også skrevet bok om bestefaren sin og er en dedikert Liverpool-supporter

Phil Thompson

Phil Thompson har spilt under Bill Shankly. Han skrev kontrakt med Liverpool som 17 åring og allerede året etter, i 1972/1973-sesongen var Phil delaktig da Liverpool vant både ligaen og UEFA-cupen. Sesongen etter tok han over plassen til Larry Lloyd permanent i Liverpool, og dannet et fantastisk midtstopperpar sammen med den legendariske Emlyn Hughes.

Mr. Thompson var med gjennom hele perioden som man gjerne kaller gullæraen til Liverpool. Han har hentet hjem alt av sølvtøy, fra ligamesterskap, til FA-cup og europeiske trofeer. Han bekledte også kapteinsbindet fra 1979, til Graeme Souness tok over i 1981, og kan notere seg for 42 landskamper for England.


Kieran Molyneux

Kieran er for de aller fleste best kjent fra Boss Night, hvor han sammen med Jamie Webster og flere sørger for å sette stemningen blant supporterne. Under supportermiddagen står han for musikken!Ragnhild Lund Ansnes

Kveldens vertinne er godt kjent blant Liverpool-supporterne. Journalisten, forfatteren, foredragsholderen, hotelleieren og sist men ikke minst, supporteren Ragnhild. Det er få som har møtt flere legender og representanter fra LFC som henne. At hun hun er kveldens vertinne betyr at det blir en interessant aften!
1 961 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page